-->
World of Tanks, Avrupa’daki 3. Yılını Kutluyor

Tankçılar, tam bir hafta sürecek World of Tanks canlı yayın etkinlikleriyle ödüllere doyacak Wargaming bugün World of Tanks Avrupa’nın 3. Yıl dönümüne özel olarak organize ettiği etkinliğin detaylarını açıkladı. 7 Nisan – 13 Nisan arasında gerçekleşecek olan etkinlikler, canlı olarak Wargaming Twitch kanalından yayınlanacak. Canlı yayınlar 7 – 12 Nisan arası her akşam, tüm dillerdeki […]

07.04.2014 | ulasufuk

Tankçılar, tam bir hafta sürecek World of Tanks canlı yayın etkinlikleriyle ödüllere doyacak

Wargaming bugün World of Tanks Avrupa’nın 3. Yıl dönümüne özel olarak organize ettiği etkinliğin detaylarını açıkladı. 7 Nisan – 13 Nisan arasında gerçekleşecek olan etkinlikler, canlı olarak Wargaming Twitch kanalından yayınlanacak.

Canlı yayınlar 7 – 12 Nisan arası her akşam, tüm dillerdeki topluluklar için kendi dilinde yayınlanacak. 9 Nisan Çarşamba günü Türkiye saatiyle 19:00 ile 21:00 arası Türk topluluklarına özel yayın yapılacak. 13 Nisan Pazar günü 17:00 ile 21:00 saatleri arasında ise detaylı canlı yayın yapılacak ve bu yayın İngilizce olacak.

Canlı yayınları takip edenler, hem diğer dillerdeki tüm yayınları izleyebilecekler hem de bu yayınlara göre şekillenecek ödül kodlara ve altınlara sahip olabilecekler.

Yayınları Twitch üzerinden izlemek için lütfen http://www.twitch.tv/wg_esports_eu adresini ziyaret ediniz.

World of Tanks yıl dönümü yayını hakkında detaylı bilgi için:

http://worldoftanks.eu/tr/news/community/world-of-tanks-EU-3-anniversary/

 

WoT_Art_3rdYear_ali_001_v2RollOut



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!