-->
Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri Başlıyor

Büyük şampiyona, bu haftasonu Polonya’nın Varşova Kenti’nde yer alan Multikino Zlote Tarasy Etkinlik Alanı’nda gerçekleşiyor. Wargaming, Polonya’nın Varşova Kenti’nde yer alan Multikino Zlote Tarasy etkinlik alanında gerçekleşecek ve 4 Nisan günü Türkiye saatiyle 13:00’da görkemli bir açılış seremonisi ile başlayacak olan Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’ni duyurmaktan mutluluk duyar. Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika eSporlar Direktörü […]

03.04.2014 | ulasufuk

Büyük şampiyona, bu haftasonu Polonya’nın Varşova Kenti’nde yer alan Multikino Zlote Tarasy Etkinlik Alanı’nda gerçekleşiyor.

Wargaming, Polonya’nın Varşova Kenti’nde yer alan Multikino Zlote Tarasy etkinlik alanında gerçekleşecek ve 4 Nisan günü Türkiye saatiyle 13:00’da görkemli bir açılış seremonisi ile başlayacak olan Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri’ni duyurmaktan mutluluk duyar.

Wargaming Avrupa ve Kuzey Amerika eSporlar Direktörü Mohamed Fadl: “eSpor organizasyonları arasında saygın bir yere sahip Wargaming.net Ligi, ilk yılında tüm dünyadan 200.000 rekabetçi oyunseveri cezbedecek.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Polonya’daki Büyük Final, rekabetin doruk noktası olacak. Bizler de bu yoğun rekabetin ardından ilk dünya şampiyonumuza kavuşacağımız ve onu taçlandıracağımız için sabırsızlanıyoruz.”

Her bölgede en yüksek puan alan takımlar (Virtus.pro, JL Sports, Fnatic, Na’Vi, PVP Super Friends, ARETE) eleme serisine direkt katılırken, diğer 6 takım, 2 joker takım ile beraber eleme serisine katılma şansı yakalamak için mücadele edecekler. Kura çekimi sonucu takımlar Grup A (Synergy, Team WUSA, SIMP, Lemming Train) ve Grup B (NOA, U Are Dead, The RED Rush: Unity, Energy Pacemaker) olmak üzere ikiye ayrıldılar.

Üç gün sürecek olan turnuva Wargaming.net Ligi Twitch kanalından canlı olarak yayınlanacak:

•          http://www.twitch.tv/wgleu (Avrupa)

Büyük Finaller esnasında izleyicilere sahneden eşantiyonlar, World of Tanks davetleri, bonus kodlar ve içinde birçok hediyeyi barındıran eşya çantaları gibi çeşitli ödüller dağıtılacak. Canlı yayın izleyicileri de yayın akışı esnasında davet ve bonus kodları kazanabilecekler.

Bu büyük turnuvanın sponsorları Razer, PayPal, Alienware ve Varşova Şehir Yetkilileri’dir.

Razer Eş Kurucusu, CEO’su ve Yaratıcı Direktörü Min-Liang Tan: “ Wargaming World of Tanks ile, askeri savaş oyunları tüm seviyelerde yükselişe geçti. World of Tanks’in oyuncu toplulukları dünya geneline çılgınlar gibi yayıldı ve Büyük Finaller de ilk defa tüm küresel bölgeleri tek bir yere toplayarak bir ilki gerçekleştirecek.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Oyunun 80 milyon kayıtlı kullanıcıları içinde yer alan dünyanın en iyi eSporcularını, bu yılın World of Tanks Büyük Finalleri’nde World of Tanks DeathAdder ve Goliathus’la desteklemekten heyecan duyuyoruz ve tüm katılımcılara –iyi oyunlar ve iyi eğlenceler- diliyoruz.”

Wargaming.net Ligi Büyük Finalleri hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.thegrandfinals.com adresini ziyaret ediniz.

 

WgLogo

 



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!