-->
Wargaming İlk Tarayıcı Tabanlı Oyununu Yayınlıyor

Şirket, Chris Taylor’ın yeni projesini açıklıyor Wargaming bugün hayatta kalma mücadeleli, tanklı parçalama oyunu olan World of Tanks: The Crayfish’i (Kerevit) duyurdu. Wargaming Seattle tarafından geliştirilmiş olan oyun, tüm dünyada bütün tarayıcılarda oynanabilir durumda. Wargaming Seattle Genel Müdür ve Yaratıcı Direktörü Chris Taylor: “Bu benim yeni ve büyük projem.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: […]

01.04.2014 | ulasufuk

Şirket, Chris Taylor’ın yeni projesini açıklıyor

Wargaming bugün hayatta kalma mücadeleli, tanklı parçalama oyunu olan World of Tanks: The Crayfish’i (Kerevit) duyurdu. Wargaming Seattle tarafından geliştirilmiş olan oyun, tüm dünyada bütün tarayıcılarda oynanabilir durumda.

Wargaming Seattle Genel Müdür ve Yaratıcı Direktörü Chris Taylor: “Bu benim yeni ve büyük projem.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Herkesin bu oyuna katılmasını sabırsızlıkla bekliyoruz.”

World of Tanks: The Crayfish’in yayınlanmış sürümü, dört özgün savaş arenası ve 10 dinamik PvE tank savaşı bölümü içeriyor. Oyuncuların görevi, küçük, orta ve büyük olarak üç sınıftaki çıldırmış sürüler halinde gelen kerevitleri öldürmektir.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi: “Geçenlerde bana, 3000’in üzerinde çalışanı olan uluslararası bir şirkette yeni oyunlar neden yavaş çıkartılıyor ve Chris Taylor’la takımı Seattle’da hangi yeni oyun üzerinde çalışıyorlar diye sordular.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Buyrun, son projemiz burada ve her iki soruya da cevap veriyor.”

Oyun için bir sonraki aşama, oyun yapısına eğlence öğesi ekleyecek olan iki kişilik co-op modu getirmek olacak. World of Tanks’in takım yapısına benzeyen tasarımı ile tankçılar arkadaşlarıyla takım olabilecek ve beraber detaylı taktikler geliştirebilecekler.

World of Tanks: The Crayfish’e katılmak için:

 

•          http://bit.ly/1js6Wji



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!