-->
Ubisoft’un En Çok Satan Serileri Açıklandı

Ubisoft‘un en çok satan serileri satış rakamları ile açıklandı. Listede Assassin’s Creed serisini 73 milyon adetlik satış rakamı ile ilk sırada görürken, Just Dance serisi 48 milyon adet ile ikinci, Tom Clancy’s Splinter Cell serisi ise 30 milyon adet ile üçüncü sırada yer alıyor. Assassin’s Creed: 73 milyonJust Dance: 48 milyonTom Clancy’s Splinter Cell: 30 milyonTom Clancy’s Rainbow Six: 26 milyonTom Clancy’s Ghost […]

21.04.2014 | ulasufuk

Ubisoft‘un en çok satan serileri satış rakamları ile açıklandı. Listede Assassin’s Creed serisini 73 milyon adetlik satış rakamı

ile ilk sırada görürken, Just Dance serisi 48 milyon adet ile ikinci, Tom Clancy’s Splinter Cell serisi ise 30 milyon adet ile üçüncü sırada yer alıyor.

Assassin’s Creed: 73 milyon
Just Dance: 48 milyon
Tom Clancy’s Splinter Cell: 30 milyon
Tom Clancy’s Rainbow Six: 26 milyon
Tom Clancy’s Ghost Recon: 25 milyon
Petz: 24 milyon
Rayman: 25 milyon
Imagine: 21 milyon
Prince of Persia: 20 milyon
Driver: 19 milyon
Far Cry: 18 milyon
Rayman Raving Rabbids: 14 milyon
The Settlers: 10 milyon
The Experience: 9 milyon
Anno: 5 milyon
Your Shape: 3 milyon



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!