-->
PaybyMe Genç Oyun Geliştiricilerle Buluştu

PaybyMe Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi’nde Geleceği Yazanlarla Birlikteydi. Türkiye ve Orta Doğu’da sürdürdüğü iş ortaklıklarıyla bölgenin lider ödeme sağlayıcısı olan PaybyMe, Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı ve Turkcell Geleceği Yazanlar sosyal sorumluluk projesinin birlikte gerçekleştirdiği Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi’nde oyun geliştiricilerle buluştu. 8 Mart – 12 Nisan tarihleri arasında, 6 haftalık uzun bir çalışma […]

15.04.2014 | ulasufuk

PaybyMe Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi’nde Geleceği Yazanlarla Birlikteydi.

Türkiye ve Orta Doğu’da sürdürdüğü iş ortaklıklarıyla bölgenin lider ödeme sağlayıcısı olan PaybyMe, Bahçeşehir Üniversitesi Oyun Laboratuvarı ve Turkcell Geleceği Yazanlar sosyal sorumluluk projesinin birlikte gerçekleştirdiği Geleceği Yazanlar Mobil Oyun Atölyesi’nde oyun geliştiricilerle buluştu.

8 Mart – 12 Nisan tarihleri arasında, 6 haftalık uzun bir çalışma sürecinin ardından 13 Nisan Pazar günü PaybyMe’nin de katılımıyla sonlanan bu projede oyun geliştiriciler, oyun ekonomisi ve monetizasyon konularının yanı sıra, ödeme sistemleri konularında detaylı bilgi sahibi oldular.

PaybyMe Satış Yöneticisi Kutay Peker tarafından katılımcılara sunum süresince Türkiye ve Ortadoğu’da tercih edilen ödeme yöntemleri, alternatif ödeme sistemlerinin oyun geliştiricilere sağladığı faydalar, oyuncuların ödeme alışkanlıkları ve ortalama ödeme tutarları gibi konularda detaylı bilgiler verildi.

PaybyMe Operasyon Direktörü Zehra Aydoğdu ise katılımcıları geleneksel ödeme yöntemleri, yeni nesil ödeme çözümleri ve yeni nesil ödeme metotlarına ihtiyaç duyma nedenleri hakkında bilgilendirdi.

Genç oyun geliştiriciler bu oturumlar sayesinde, ileride ürünlerini son kullanıcıyla buluşturdukları zaman ürünlerini nasıl monetize etmeleri, hangi ödeme metodunu kullanıcılarına sunmaları ve bu metotları seçerken nelere dikkat etmeleri gerektiğiyle ilgili birçok anahtar fikir edinmiş oldu.

PaybyMe Hakkında

PaybyMe, 3 kıta ve 16 ülkede faaliyet gösteren, Orta Doğu ve Amerika’da ofisleri bulunan, global markalarla çalışan lider ödeme sağlayıcısıdır. Kolay entegrasyon modeli, ödeme çözümlerindeki çeşitlilik ve esnek altyapısı sayesinde global müşterilerine anahtar teslim çözümler sunan PaybyMe, 2010’dan bu yana hem iş ortaklarına hem de son kullanıcılarına sağladığı hizmetlerine hız kesmeden devam etmektedir. Faaliyette bulunduğu tüm ülkelerde telefon operatörleriyle kurmuş olduğu iyi ilişkiler ve kaliteli hizmet anlayışı nedeniyle, hepsinde “gold supplier” seviyelerinde çalışan ve sisteme tamamen entegre olan PaybyMe, ödeme çözümlerine bankacılık ürünleri de dahil olmak üzere  talep gören tüm metodları katmaya başlamıştır (ön ödemeli kart, EPIN-PIN on Receipt, Sanal POS, ISP Billing).

Daha fazla bilgi için: www.payby.me



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!