-->
League of Legends Oyuncuları 5000 Fidandan Oluşan Bir Orman Oluşturdu

League of Legends Oyuncuları TEMA Vakfı Aracılığıyla 5000 Fidandan Oluşan Bir Orman Oluşturdu  League of Legends Oyuncularının Artık Bir Ormanı Var. 1 Hafta Süren Özel Kampanya Sonunda, LoL Oyuncuları Sayesinde 5000 Fidan Toprakla Buluştu. Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA […]

21.04.2014 | ulasufuk

League of Legends Oyuncuları TEMA Vakfı Aracılığıyla 5000 Fidandan Oluşan Bir Orman Oluşturdu 

League of Legends Oyuncularının Artık Bir Ormanı Var. 1 Hafta Süren Özel Kampanya Sonunda, LoL Oyuncuları Sayesinde 5000 Fidan Toprakla Buluştu.

Legue of Legends oyununun, doğanın ruhu olarak tanınan şampiyonu Maokai’nin doğa için yaptığı çağrı ile Riot Games’in 5-12 Mart tarihleri arasında TEMA Vakfı aracılığıyla gerçekleştirdiği kampanyaya binlerce League of Legends oyuncusu katıldı. Belirtilen tarihler arasında oyun içerisindeki mağazada daha yeşil ve güzel bir doğa için özel olarak oluşturulan ve normalde satışta olmayan Neşeli Maokai, Lanetli Maokai, Leopar Nidalee ve Porsuk Teemo kostümleri yer aldı. Sihirdarların (oyuncular) satın aldıkları bu kostümlerden elde edilen gelir oranında bağış TEMA Vakfı’na bağışlandı. Bu bağış sonunda, League of Legends oyuncuları tarafından 5.000 fidan doğaya hediye edilmiş oldu.

Yeşil doğanın temsilcisi Maokai, yaban avcısı Nidalee, çevik izci Teemo ve en önemlisi League of Legends hayranlarının duyarlılığıyla elde edilen gelir binlerce fidana dönüştü. 



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz