-->
inFamous Second Son En Hızlı Satan inFamous Oyunu Oldu

Birkaç hafta önce, Sucker Punch Productions tarafından sadece PlayStation 4 sistemi için üretilen en son enerji yüklü macera oyunu inFamous Second Son’ın resmi lansmanı gerçekleştirildi. Bir yılı aşkın bir süre önce, serinin bir sonraki yapımı olan “inFamous: Second Son”ın çıkışını duyurduğumuzda, birçoğunuzun,  piyasaya çıkış tarihini büyük bir heyecanla beklediği de gayet açıktı. Oyun, geçtiğimiz ay, […]

15.04.2014 | ulasufuk

Birkaç hafta önce, Sucker Punch Productions tarafından sadece PlayStation 4 sistemi için üretilen en son enerji yüklü macera oyunu inFamous Second Son’ın resmi lansmanı gerçekleştirildi. Bir yılı aşkın bir süre önce, serinin bir sonraki yapımı olan “inFamous: Second Son”ın çıkışını duyurduğumuzda, birçoğunuzun,  piyasaya çıkış tarihini büyük bir heyecanla beklediği de gayet açıktı.

Oyun, geçtiğimiz ay, mağazalardaki yerini aldığında, böylesine sıcak bir şekilde karşılandığını görmekten büyük bir memnuniyet duyduk; PlayStation ve Sucker Punch ekibi olarak bu lansmanı sizlerle paylaşmak, bizler için son derece gurur verici bir deneyim oldu. Sizler, oyun içinde geçirdiğiniz anları gerek Twitter üzerindeki olağanüstü ekran görüntüleri gerekse Twitch üzerindeki canlı akıtımlar yoluyla tüm sosyal medya sitelerinde paylaşırken, bu kadar çok tutkulu inFAMOUS hayranının olduğunu görmekten de büyük bir heyecan duyduk.

Dolayısıyla, lansmanın ilk dokuz gününde tüm dünyadaki satışları 1 milyon adedi[1] aşan inFamous Second Son’ın bugüne kadar en hızlı satan inFAMOUS oyunu olduğunu öğrenmekten de son derece mutluyuz.

Sucker Punch’taki ekibi, geliştiriciler olarak tutkularını ve hayranlarına olan adanmışlıklarını ortaya koyan böylesi harika bir oyun yarattıkları için tüm kalbimizle kutluyor; oyunu satın alarak güçlerinizi nasıl kullandığınızı bizlere gösteren sizlere de büyük bir teşekkür etmek istiyoruz. Her iki senaryolu oyunu da bitirmişseniz ve halen oyunu oynamanın yeni yollarını arıyorsanız, Second Son evrenini genişletmeye devam eden ücretsiz içerik olan inFamous Paper Trail’e göz atmanızı tavsiye ediyoruz. Bu altı haftalık bölümlü hikaye, D.U.P.’nin ardındaki gizemleri çözecek ek oyun içi görevler sunuyor. Tekrar belirtelim, inFamous Paper Trail, inFamous Second Son oyununa ve bir PSN hesabına sahip herkes için tamamen ücretsiz.

 

Infamous SS MED2_2PA_ - Copy



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!