-->
Yeni World of Warplanes “Uçuş Akademisi” Eğitim Videosu ile Savaşa Dalın!

Son Video Rehber, savaş kuşlarının ayarlarını ve geliştirme sistemlerini anlatıyor Wargaming bugün World of Warplanes “Uçuş Akademisi” video serisinin son eklenen videosunu duyurdu. Son eğitim videosu, oyundaki her uçağın havadaki performansını belirleyen savaş karakteristiklerinin yanı sıra ekipmanlarına ve geliştirilebilir öğelerine de odaklanıyor. Video ayrıca pilotlara savaş kuşunun her bir ayarı hakkında bilgilendirerek, ek ekipmanların zafer […]

26.03.2014 | ulasufuk

Son Video Rehber, savaş kuşlarının ayarlarını ve geliştirme sistemlerini anlatıyor

Wargaming bugün World of Warplanes “Uçuş Akademisi” video serisinin son eklenen videosunu duyurdu. Son eğitim videosu, oyundaki her uçağın havadaki performansını belirleyen savaş karakteristiklerinin yanı sıra ekipmanlarına ve geliştirilebilir öğelerine de odaklanıyor.

Video ayrıca pilotlara savaş kuşunun her bir ayarı hakkında bilgilendirerek, ek ekipmanların zafer ve yenilgi üzerindeki anahtar rollerine derinlemesine bir bakış sağlıyor.

Hava savaşları tutkunları ayrıca eklenti araştırmalarını ve geliştirmelerin uçakların gökyüzündeki gerçek potansiyellerini ortaya çıkartmalarına nasıl yardımcı olduklarını öğrenecekler.

 



Popüler Haberler


Sand Land, Akira Toriyama’nın ikonik stilini ve heyecan verici oyun mekaniğini bir araya getirerek sizi benzersiz bir maceraya davet ediyor!


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!