-->
Yaiba: Ninja Gaiden Z’nin İlk İnceleme Puanları

Kuzey Amerika’da bugün çıkış yapan Yaiba: Ninja Gaiden Z’nin ilk inceleme puanları yayınlandı. 20 Mart’ta Avustralya’da, 21 Mart’ta Avrupa’da, 27 Mart’ta da Japonya’da PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak, PC versiyonu ise 21 Mart’ta Steam üzerinden başlatılacak oyunun ilk notlarına aşağıdan bakabilirsiniz: Gamespot – 4/10 Games Radar – 2/5  Game Informer – 6.5/10 USGamer – 1.5/5

18.03.2014 | ulasufuk

Kuzey Amerika’da bugün çıkış yapan Yaiba: Ninja Gaiden Z’nin ilk inceleme puanları yayınlandı.

20 Mart’ta Avustralya’da, 21 Mart’ta Avrupa’da, 27 Mart’ta da Japonya’da PS3 ve Xbox 360 için çıkış yapacak, PC versiyonu ise 21 Mart’ta Steam üzerinden başlatılacak oyunun ilk notlarına aşağıdan bakabilirsiniz:



Popüler Haberler


Rare tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan korsanlık macerası Sea of Thieves, 40 milyon oyuncuya ulaştı!


Bethesda tarafından yayınlanan ve ilgi çekici bir atmosfere sahip olan Ghostwire: Tokyo’nun PC sürümünden, 17 Nisan tarihinde Denuvo koruması kaldırıldı.


Electronic Arts, F1 24’ün nefes kesici ilk fragmanını ve oyun ile ilgili yeni detayları paylaştı!


Cities: Skylines 2’nin Beach Properties DLC’si, son derece olumsuz eleştiriler almasının ardından ücretsiz hale getirildi ve satın alanlara para iadesi yapılıyor.