-->
World of Tanks Blitz Kapalı Betası Başladı

Oyunu test etmek isteyenler için kayıtlar açıldı Wargaming bugün mobil F2P MMO Aksiyon oyunu World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta kayıtlarının başladığını duyurdu. Oyuncular artık testin sonraki aşamalarının bir parçası olabilecek ve oyun hakkında geri bildirimler yaparak oyunun gelişimine katkı sağlayabilecekler. Wargaming Küresel Operasyonlar Direktörü Andrei Ryabovol: “World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta’ya geçmesi ile […]

19.03.2014 | ulasufuk

Oyunu test etmek isteyenler için kayıtlar açıldı

Wargaming bugün mobil F2P MMO Aksiyon oyunu World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta kayıtlarının başladığını duyurdu. Oyuncular artık testin sonraki aşamalarının bir parçası olabilecek ve oyun hakkında geri bildirimler yaparak oyunun gelişimine katkı sağlayabilecekler.

Wargaming Küresel Operasyonlar Direktörü Andrei Ryabovol: “World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta’ya geçmesi ile platform çeşitliliğimizi arttırmak bizleri çevrimiçi oyun evreninde bir aşama daha yukarıya taşıyacak.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bizce bu büyük bir hedef ve aldığımız geri dönüşlere göre bu muhteşem tank savaşı deneyimini tabletler ve akıllı telefonlarla daha da ileriye taşıyacak yöntemler üzerinde çalışıyor olacağız.”

World of Tanks’in Kapalı Beta’sı iPad tabletlerin birçok modelinde oynanabilir olacak. Android ve iOS akıllı telefon uyumluluğu önümüzdeki aylarda eklenecek. Özel olarak mobil cihazlar için geliştirilmiş bu versiyon, 7’ye 7 dinamik PvP maçları oyunseverlere sunacak. Kapalı Beta’ya katılan oyuncular, Amerikan, Alman ve Rus yapımı 100’ün üzerinde sembolik savaş zırhlıları arasından seçim yapabilecekler. World of Tanks Blitz’deki araç yelpazesi, hafif, orta ve ağır zırhlıların yanı sıra, anti-tankları da içerecek.

World of Tanks Blitz Kapalı Beta’sına katılmak için lütfen aşağıdaki adresleri ziyaret edin:



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından yayınlanan ve Evil Empire tarafından geliştirilen roguelike platform macera aksiyon oyunu The Rogue Prince of Persia, 14 Mayıs tarihinde erken erişim sürümüyle karşımıza çıkacak.


Macera ve bulmaca severler dikkat! Uppercut Games Pty ekibi tarafından geliştirilen ve sular altında kalmış bir şehirde geçen Submerged: Hidden Depths oyunu, Epic Games’te sadece 5 TL fiyatla satışa sunuldu!


Epic Games mağazası her hafta ücretsiz oyunlar dağıtmaya devam ediyor!


Lara Croft’un ikonik macerası, Tomb Raider: Definitive Edition ile 10 yıl sonra PC’ye geri dönüyor!