-->
World of Tanks Blitz Kapalı Beta Testleri Başladı

Beta test oyuncularının ilk dalgası, Wargaming’in mobil MMO aksiyon oyununda çarpışacaklar! Wargaming bugün free-to-play mobil MMO aksiyon oyunu World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta testinin resmi olarak bir haftadan az bir sürede 150.000’den fazla kez indirildiğini duyurdu. Şu anda oyunun resmi web sitesinden Beta Testi için kayıtlar alınmakta. Wargaming Küresel Operasyonlar Direktörü Andrey Ryabovol: “Kapalı […]

25.03.2014 | ulasufuk

Beta test oyuncularının ilk dalgası, Wargaming’in mobil MMO aksiyon oyununda çarpışacaklar!

Wargaming bugün free-to-play mobil MMO aksiyon oyunu World of Tanks Blitz’in Kapalı Beta testinin resmi olarak bir haftadan az bir sürede 150.000’den fazla kez indirildiğini duyurdu. Şu anda oyunun resmi web sitesinden Beta Testi için kayıtlar alınmakta.

Wargaming Küresel Operasyonlar Direktörü Andrey Ryabovol: “Kapalı Beta Testi uzun zamandır beklediğimiz bir şey” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Teste katılan oyuncuların keyif almalarını umuyoruz ve onların geri dönüşlerini heyecanla bekliyoruz.”

Kapalı Beta süresince geliştirme ekibi geniş bir katılımcı yelpazesini oyunu deneyimlemek için davet edecek ve nihai hedef olarak oyuncuların geri dönüşümleriyle düşüncelerini oyunu rafine etmek ve resmi sürümü mükemmelleştirmek için kullanacaklar.

World of Tanks’in Kapalı Beta’sı iPad tabletlerin birçok modelinde oynanabilir olacak. Android ve iOS akıllı telefon uyumluluğu önümüzdeki aylarda eklenecek. Özel olarak mobil cihazlar için geliştirilmiş bu versiyon, 7’ye 7 dinamik PvP maçları oyunseverlere sunacak. Kapalı Beta’ya katılan oyuncular, Amerikan, Alman ve Rus yapımı 80’in üzerinde sembolik savaş zırhlıları arasından seçim yapabilecekler. World of Tanks Blitz’deki araç yelpazesi, hafif, orta ve ağır zırhlıların yanı sıra, anti-tankları da içerecek.

Wargaming Resmi Basın Sunucusu: http://press.wargaming.com

World of Tanks Blitz Kapalı Beta’sına katılmak için lütfen aşağıdaki adresleri ziyaret edin:

•          https://worldoftanks.eu/entry_form/wot_blitz/



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!