-->
Wargaming Bu Hafta Sonu World of Tanks: Xbox 360 Edition’ı Tüm Oyunculara Sunuyor

Xbox Live Gold hesabı olmayan kullanıcılara üç gün giriş imkânı Wargaming bu haftasonu Xbox Live Gold hesabı olmayan oyunculara World of Tanks: Xbox 360 oyununu erişebilir kılmaktan dolayı mutluluk duyar. Daha önce bu oyuncular 7 günlük deneme süresi kullanabiliyorlardı. 28 Mart – 30 Mart arası oyuncular dolu dolu deneme zamanlarından yorgun düşmüş olsalar bile aksiyona […]

27.03.2014 | ulasufuk

Xbox Live Gold hesabı olmayan kullanıcılara üç gün giriş imkânı Wargaming bu haftasonu Xbox Live Gold hesabı olmayan oyunculara World of Tanks: Xbox 360 oyununu erişebilir kılmaktan dolayı mutluluk duyar. Daha önce bu oyuncular 7 günlük deneme süresi kullanabiliyorlardı.

28 Mart – 30 Mart arası oyuncular dolu dolu deneme zamanlarından yorgun düşmüş olsalar bile aksiyona geri dönebilecekler. Bu yeni erişim imkânı oyunculara evrensel olarak hedeflenen zırhlı yok etme kotasının bulunduğu Harita Çılgınlığı etkinliğine katılma seçeneği sunacak. On milyonlarca yok edişten sonra Cuma akşamı sunulacak olan son harita Prokhorovka ile oyuncular zafere ulaşmış olacak.

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında daha fazla bilgi için lütfen www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret ediniz.

 



Popüler Haberler


Rockstar Games, GTA+ abonelik ücretlerini Türkiye’de 127 TL artırarak 72 TL’den 199 TL’ye yükseltti.


Deep Silver ve Warhorse Studios, heyecanla beklenen Kingdom Come: Deliverance 2’nin 18 Nisan’da duyurulacağını duyurdu!


Oyun dünyasının en prestijli ödüllerinden biri olan BAFTA, sahiplerini buldu.


Fallout 4 hayranları dikkat! Bethesda, oyunun yeni nesil güncellemesi için resmi çıkış tarihini açıkladı.