-->
Titanfall PC İnceleme

İşte işin en eğlenceli tarafına geliyoruz. Oyun içerisinde herkesin kendine ait bir Titan’ı oluyor ve bu Titan oyun başladıktan sonra geri saymaya başlıyor. Geri sayım başladığında tek yapmanız gereken gerçek bir askermiş gibi, sanki ortada asla bir Titan olmayacakmış gibi savaşmanız. Zamanı geldiğinden telsizden Titan’ınızın hazır olduğuna dair uyarı geliyor, yanına gidip E tuşuna basarak […]

24.03.2014 | ulasufuk

İşte işin en eğlenceli tarafına geliyoruz. Oyun içerisinde herkesin kendine ait bir Titan’ı oluyor ve bu Titan oyun başladıktan sonra geri saymaya başlıyor. Geri sayım başladığında tek yapmanız gereken gerçek bir askermiş gibi, sanki ortada asla bir Titan olmayacakmış gibi savaşmanız. Zamanı geldiğinden telsizden Titan’ınızın hazır olduğuna dair uyarı geliyor, yanına gidip E tuşuna basarak içine girebiliyorsunuz. Diğer “multiplayer shooter” lardan bir farkı da, maçlarda yapay zekâya sahip düşmanların da var oluşu ve onları öldürerek de puan kazanabilmemiz. Bu da demek oluyor ki, gerçek oyuncuları öldürmeseniz de skorunuzu attırıp seviye atlayabiliyorsunuz. Böylece biyonik FPS oyuncuları her maç üste çıkıp diğerlerini soğutmamış oluyor. Benim gibi daha az yetenekli nişancılar da zevk alabiliyor.
 
titanfall-inceleme3
 
Titanfall’ın bizlere verdiği tüm bu özellikler işte bir de oyun dengesi ile birleşince muazzam bir olay ortaya koymuş. Ne Titanlar çok güçlü, ne de siz. Bir oyunu Pilot olarak da bitirebilir, sırf Titan üzerinde de bitirebilirsiniz. En başta ilk Titan gördüğünüzde yaşadığınız korkuyu, inanın ilk Titan indirişinizden sonra bir daha yaşamayacaksınız ve oyun sizler için oradan sonra başlayacak.
Gelelim oyunumuzun grafiksel değerlendirmesine. Oyunun grafikleri için pek yorum yapmak istemiyorum, grafiklerde bazı sıkıntılar mevcut olsa da Cod serisinden oldukça ilerisinde. Açıkçası artık grafik dünyasının geldiği noktada Titanfall grafik motoru ile biraz eski kalmışa benziyor. Patlama efektleri, çevre tasarımları başarılı olsa da oyunun hayranları bu grafiklerden çok daha fazlasını bekliyordu.
 
titanfall-inceleme4
 
Son olarak oynanış değerlendirmesi yapacak olursam Titanfall’u oynarken, şimdiye kadar hiç bu kadar eğlenmemiştim PC başından uzun süreler kalkamadım. Ne yapın edin 2014 yılının en iyi oyunlarından biri olan Titanfall’u muhakkak deneyin
 
Advertorial :
 

Playstore‘un Titanfall sayfasına buradan ulaşabilirsiniz.

  



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!