-->
Oyunseverler Şubat Ayında “Football Manager 2014” Dedi

Playstore’da zirvede futbol var TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da Şubat ayının en çok satılan iki oyunu Şubat’ta indirim kampanyasında yer almış olan “Football Manager 2014” ve “İstanbul Kıyamet Vakti 6. Yıl Paketi”  olurken, Playstore’a özel 4000 RP paketi ile “League of Legends” ise en çok satanlar sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti. Playstore gördüğü yoğun ilgi nedeniyle […]

07.03.2014 | ulasufuk

Playstore’da zirvede futbol var

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da Şubat ayının en çok satılan iki oyunu Şubat’ta indirim kampanyasında yer almış olan “Football Manager 2014” ve “İstanbul Kıyamet Vakti 6. Yıl Paketi”  olurken, Playstore’a özel 4000 RP paketi ile “League of Legends” ise en çok satanlar sıralamasında üçüncü sıraya yerleşti. Playstore gördüğü yoğun ilgi nedeniyle “Football Manager 2014” için yeni bir kampanya daha başlatıyor. Oyunseverler hafta sonu kampanyasında, “Football Manager 2014” oyununu 70 TL yerine 36 TL’ye satın alabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, yaptığı kampanyalarla oyun pazarında farklılık yaratmaya devam ediyor. Playstore, Şubat ayında yaptığı yüzde 75’e varan indirim kampanyaları ile birçok popüler oyunu oyunseverlerle buluşturdu. Bu kampanyalar kapsamında oyunseverlre sunulan “Football Manager 2014”, Playstore’da Şubat ayında en çok satın alınan oyun oldu.

Playstore çıktığı günden bu yana zirveden inmeyen “Football Manager 2014” oyunu için, gördüğü yoğun ilgi nedeniyle yeni bir kampanya daha başlatacak. 7 –11 Mart tarihlerinde gerçekleşecek hafta sonu kampanyasında, “Football Manager 2014”, 70 TL yerine 36 TL’ye satılacak.

Playstore’da Şubat ayında en çok satılan oyunlar sıralamasında “Football Manager 2014”ün ardından yerli içerik konusunda örnek gösterilen devasa rol yapma oyunu İstanbul Kıyamet Vakti’nin 6. Yıl Paketi ikinci sırayı aldı. Şubat ayının en çok satılan üçüncü oyunu ise Playstore’a özel 4000 RP paketi ile “League of Legends” oldu.

Playstore’un en çok satan oyunlar listesinde haftalardır “ilk 10”da yer alan ve “first-person shooter” kategorisinde bir başyapıt olarak nitelendirilen “Battlefield 4”, Şubat ayında da yerini korudu. “Battlefield Premium Membership” Şubat ayında dördüncü sırada yer alırken, “Battlefiel 4” ise beşinci sıraya yerleşti.

Şubat ayı farklı oyunlarla renklendi

Playstore’un en çok satan oyunlar listesinde, geçtiğimiz aylara göre farklı oyunlar da görmek mümkün. “Mafia II”, Şubat ayında gerçekleşen büyük indirim kampanyası ile birlikte en çok satanlar listesine girmeyi başardı. “Call of Duty”nin yaratıcıları tarafından tasarlanan ve yepyeni bir oyun evreni sunan “Titanfall” da ön sipariş ile öne çıkan bir başka oyun oldu .

Efsanevi The Elder Scrolls serisine artık online olarak da ulaşılabiliyor. Ödüllü oyun serisinin en son bölümü, “The Elder Scrolls Online – Imperial Edition” ön siparişte hatırı sayılır bir ilgi görerek, en çok satan oyunlar arasında yer aldı.

Playstore’da futbol oyunları kategorisi, Şubat ayına da damgasını vuran kategori oldu. “Football Manager 2014” ile birlikte “FIFA 14” ve “Pro Evolution Soccer 2014” oyunları en çok satanlar listesindeki diğer futbol oyunları oldular.


Şubat ayında Playstore’da en çok satın alınan 10 oyun

1. Football Manager 2014
2. İstanbul Kıyamet Vakti, 6. Yıl Paketi
3. League of Legends 4000 RP paketi
4. Battlefield 4 – Premium Membership
5. Battlefield 4
6. Mafia II
7. Titanfall
8. The Elder Scrolls Online – Imperial Edition
9. FIFA 14
10. Pro Evolution Soccer 2014

 

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

playstore-şubat



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!