-->
Neverwinter Oynayan Herkese HALO 4: Şafağa Kadar Hücum Filmi

Digiturk GameMax, Neverwinter oynayan herkese HALO 4: Şafağa Kadar Hücum filmi kazandırıyor  Digiturk’ün eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla kurduğu GameMax oyun platformu başlatılan yeni kampanya ile Neverwinter oyuncularına hediye film kazandıracak. 15-31 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında GameMax’te yer alan Neverwinter oyununu oynayanlar, HALO 4: Şafağa Kadar Hücum filmini ücretsiz olarak edinecek. […]

20.03.2014 | ulasufuk

Digiturk GameMax, Neverwinter oynayan herkese HALO 4: Şafağa Kadar Hücum filmi kazandırıyor 

Digiturk’ün eğlencenin farklı boyutlarında yer alma vizyonuyla kurduğu GameMax oyun platformu başlatılan yeni kampanya ile Neverwinter oyuncularına hediye film kazandıracak.

15-31 Mart tarihleri arasında geçerli olan kampanya kapsamında GameMax’te yer alan Neverwinter oyununu oynayanlar, HALO 4: Şafağa Kadar Hücum filmini ücretsiz olarak edinecek. Kampanyadan yararlanmak ve filme sahip olabilmek için, oyuncuların, 15-31 Mart tarihleri arasında GameMax platformuna girerek Neverwinter oyununa ücretsiz giriş yapmaları gerekiyor. Tek bir hesap için geçerli olan kampanyadan yararlanabilmek için bir karakterle oyuna giriş yapmak yeterli olacak.



Popüler Haberler


Beşiktaş Esports, League of Legends EMEA Masters Spring 2024 yarı finalinde bugün Team BDS Academy ile karşı karşıya gelecek.


Epic Games, her hafta olduğu gibi bu hafta da ücretsiz oyunlar sunmaya devam ediyor.


Electronic Arts (EA), PlayStation mağazasında oyunlarına yaptığı zamlarla oyuncuları şoke etti.


Bulletstorm ve Outriders gibi oyunların geliştiricisi People Can Fly, “Project Dagger” kod adlı bir oyunun geliştirilmesini iptal ettiğini duyurdu.