-->
League of Legends Sihirdarları Daha Yeşil Bir Doğa İçin Fidanlar Dikiyor

5-12 Mart Tarihleri Boyunca Oluşturulan Özel Kampanya Çerçevesince League of Legends Oyuncularının, Oyun İçerisinde Satın Aldıkları Kostümlerden Elde Edilen Gelir, Riot Games ile TEMA Vakfı Aracılığıyla Gerçek Fidanlara Dönüşecek. League of Legends’ın doğanın ruhunu temsil eden  şampiyonu Maokai, kirlenmiş doğayı koruyarak yeniden eskiden olduğu gibi temiz ve yemyeşil hale getirecek bir yol aramaya başlar ve […]

06.03.2014 | ulasufuk

5-12 Mart Tarihleri Boyunca Oluşturulan Özel Kampanya Çerçevesince League of Legends Oyuncularının, Oyun İçerisinde Satın Aldıkları Kostümlerden Elde Edilen Gelir, Riot Games ile TEMA Vakfı Aracılığıyla Gerçek Fidanlara Dönüşecek.

League of Legends’ın doğanın ruhunu temsil eden  şampiyonu Maokai, kirlenmiş doğayı koruyarak yeniden eskiden olduğu gibi temiz ve yemyeşil hale getirecek bir yol aramaya başlar ve bu yolculuğa dostları Nidalee ve Teemo ile birlikte çıkar. Ve tabii şampiyonlar bu macerada tüm League of Legends oyuncularının yardımına ihtiyaç duyarlar.

Riot Games ve League of Legends sihirdarları Maokai’nin doğa konusunda yapmış olduğu bu çağrıya kulak verip, daha yeşil bir doğa oluşturmak için TEMA Vakfı aracılığıyla genç fidanlar dikecek. 5-12 Mart tarihleri boyunca, oyun içerisindeki mağazada, yer alacak Neşeli Maokai, Lanetli Maokai, Leopar Nidalee ve Porsuk Teemo kostümlerinden elde edilecek gelir oranında bağış, 5.000 fidanlık bir orman oluşturmak amacıyla TEMA Vakfı’na bağışlanacak. Normalde satışta olmayan bu kostümler yeşil bir doğaya öncülük etmek için özel olarak bu paketle beraber mağazada yer alacaklar.

Tüm League of Legends hayranlarının ve yeşil doğanın temsilcisi Maokai, yaban avcısı Nidalee ve çevik izci Teemo’nun katkısıyla gerçekleştirilecek bu proje ile binlerce fidan toprakla buluşacak.

 

Riot_Ormani_Duyuru_Gorsel(1)

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!