-->
League of Legends Bahar Mevsimi Finali Coşkusu Başlıyor

6 Nisan Pazar Günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde Avea Woops İşbirliğiyle Gerçekleşecek League of Legends Bahar Mevsimi Finali İçin Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor!  League of Legends 2014 sezonu şampiyonluk ligi Bahar Mevsimi Finali, Kış Mevsimi Final’inde de olduğu gibi, resmi sporcu kategorisine giren lisanslı oyunculardan oluşan takımların nefes kesen karşılaşmalarıyla, 6 Nisan tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek. 6 […]

31.03.2014 | ulasufuk

6 Nisan Pazar Günü Bostancı Gösteri Merkezi’nde Avea Woops İşbirliğiyle Gerçekleşecek League of Legends Bahar Mevsimi Finali İçin Heyecanlı Bekleyiş Sürüyor! 

League of Legends 2014 sezonu şampiyonluk ligi Bahar Mevsimi Finali, Kış Mevsimi Final’inde de olduğu gibi, resmi sporcu kategorisine giren lisanslı oyunculardan oluşan takımların nefes kesen karşılaşmalarıyla, 6 Nisan tarihinde Bostancı Gösteri Merkezi’nde gerçekleşecek.

6 hafta boyunca devam eden Bahar Mevsimi’nin sonunda, takımlar Bostancı Gösteri Merkezi’nde şampiyonluk için ter dökecek. Maçlar ise yine gün boyunca LoL TV’den canlı olarak yayınlanacak. Binlerce sihirdar ise bu heyecanlı karşılaşmaları yerinde izleyecek.

6 Nisan Pazar günü etkinlik alanının kapıları saat 09:00’da açılacak. Karşılaşmalar ise 10:00’da başlayacak. Kıyasıya mücadelelerin yaşanacağı; sürpriz etkinlikler, Cosplay yarışması ve hediyelerle renklenecek olan Bahar Mevsimi Finalleri; tüm League of Legends hayranlarına unutulmaz bir Pazar günü yaşatacak. Çeyrek Final karşılaşmaları ise 5 Nisan Cumartesi günü, Riot Games Türkiye Ofisi’nde gerçekleşecek ve canlı olarak LoL TV’den yayınlanacak.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!