-->
League of Legends 2014 All-Star Etkinliği Bu Yıl Paris’te

7-12 Mayıs Tarihleri Arasında Paris’te Gerçekleşecek Olan League of Legends All-Star Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı. En iyi League of Legends takımlarının ve tüm dünyanın farklı bölgelerden gelen en gözde profesyonel oyuncuların mücadele edeceği 2014 All-Star etkinliği, Mayıs ayında Paris’te yer alan Zenith Arena’da gerçekleşecek. Bu yıl yeni bir formatta düzenlenecek etkinlikte, All-Star Özel ve […]

11.03.2014 | ulasufuk

7-12 Mayıs Tarihleri Arasında Paris’te Gerçekleşecek Olan League of Legends All-Star Etkinliği İçin Geri Sayım Başladı.

En iyi League of Legends takımlarının ve tüm dünyanın farklı bölgelerden gelen en gözde profesyonel oyuncuların mücadele edeceği 2014 All-Star etkinliği, Mayıs ayında Paris’te yer alan Zenith Arena’da gerçekleşecek. Bu yıl yeni bir formatta düzenlenecek etkinlikte, All-Star Özel ve All-Star Şampiyona adlı iki farklı aşama olacak.

All-Star Özel, bu yılın ana etkinliği olarak öne çıkacak. Amerika LCS, Avrupa LCS, Tencent LoL Pro League (LPL), Garena Premier League (GPL) ve OnGameNet (OGN) bölgesel turnuvalarının galipleri All-Star Özel çatısı atında bir araya gelecek. Bu beş takım önce grup aşamasında yarışacak. Buradan en yüksek puanla ayrılan dört takım ise üç maç üzerinden oynanacak yarı final karşılaşmasıyla mücadeleye devam edecek. Finalistler beş maç üzerinden oynanacak final karşılaşmasında 50.000 dolarlık ödül için ter dökecek.

All-Star Şampiyona ise Etkinlik boyunca her gün All-Star Özel maçlarından önce yayınlanacak. Bu etkinlik farklı bölgeden, eSpor hayranları tarafından oylanarak seçilecek profesyonel oyuncuların katılacağı bir dizi karşılaşmadan oluşacak. Sihirdarlar (Oyuncular), etkinlikte yer alacak iki usta oyuncuyu kendi bölgelerinden belirleyecek. Üstelik seçilen profesyonellerin nasıl bir oyun sergileyeceği de yine oylanacak. Etkinlikle ilgili tüm ayrıntılar için lolespor.com u takip edebilirsiniz.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!