-->
Batman: Arkham Knight Hakkında Tüm Detaylar

Warner Bros. Interactive Entertainment ve DC Entertainment bu hafta Rocksteady Studios’ın ödüllü, çok satan oyunları Batman™: Arkham Asylum ve Batman™: Arkham City’den oluşan serinin son oyunu Batman™: Arkham Knight’ı duyurdu. DC Comics Batman lisansına dayanan Batman: Arkham Knight PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC’ye özel olarak çıkacak. […]

04.03.2014 | ulasufuk

Warner Bros. Interactive Entertainment ve DC Entertainment bu hafta Rocksteady Studios’ın ödüllü, çok satan oyunları Batman™: Arkham Asylum ve Batman™: Arkham City’den oluşan serinin son oyunu Batman™: Arkham Knight’ı duyurdu. DC Comics Batman lisansına dayanan Batman: Arkham Knight PlayStation®4 bilgisayar eğlence sistemi, Microsoft Xbox One oyun ve eğlence sistemi ve Windows PC’ye özel olarak çıkacak. Oyunun tüm dünyada 2014 yılı içerisinde piyasada olması bekleniyor.

Batman, Arkham serisinin bu muhteşem finalinde korumaya yemin ettiği şehrin karşılaştığı büyük bir tehditle yüzleşecek. Aralarında Penguen, Çift-Yüz ve Harley Quinn’in de olduğu süper kötüleri bir araya toplayan Korkuluk, Kara Şövalye’yi sonsuza kadar ortadan kaldırmayı planlamaktadır. Batman: Arkham Knight’ta Rocksteady’nin özel olarak tasarladığı Batmobile versiyonu da bulunacak ve bu araç seride ilk kez oyuncular tarafından kullanılabilecek. Batman Arkham serisinin başarılı oynanışına bu efsanevi aracın da eklenmesi sayesinde oyuncular eksiksiz bir Batman deneyimi yaşayabilecek, Batmobile ile sokaklarda gezip yüksek binalardan aşağı süzülürken Gotham City siluetinin keyfini çıkarabilecekler.

Batman: Arkham Knight müthiş bir başarı elde eden serimizin en iyi oyunu olacak; oyunculara serinin en geniş kapsamlı ve en etkileyici oyununu sunacağız,” diyorWarner Bros. Interactive Entertainment Başkanı Martin Tremblay.  “The Rocksteady Studios ekibi kendilerine ün kazandıran mükemmel oynanış üzerinde yoğunlaşmaya devam ediyor ve tüm oyunculara ve Batman hastalarına heyecan dolu bir macera sunmak için çabalıyorlar.”

“Rocksteady Studios ekibi oyunun hayranlarının Batman olmanın nasıl bir şey olduğunu hissetmesini sağlamak için Batman: Arkham üçlemesinin bu son bölümü üzerinde inanılmaz sıkı biçimde çalışıyor,” diyor Rocksteady Studios Oyun Direktörü Sefton Hill.  “Oyunu yeni nesil platformlar için geliştiriyor olmaktan büyük heyecan duyuyoruz, çünkü bu sayede daha baştan beri istediğimiz Batmobile ve Batman’in yeteneklerine olan katkısı, aslına sadık modellenmiş bir Gotham City gibi tasarım unsurlarını hayata geçirebiliyoruz.”



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!