-->
World of Tanks:Xbox 360 Edition Artık Tüm Dünyada Huzurlarınızda

12 Şubat 2014 –Wargaming bugün World of Tanks: Xbox 360 Edition’un tüm dünyada çıkışını duyurdu. Xbox 360 için özel olarak dizayn edilen World of Tanks: Xbox 360 Edition’da World of Tanks’te görmeye alışık olduğunuz efsanevi 15’e 15 takım savaşları, World of Tanks: Xbox 360 Edition ile birlikte dünyadaki 48 milyon Xbox Live kullanıcısı için bedava […]

13.02.2014 | ulasufuk

12 Şubat 2014 –Wargaming bugün World of Tanks: Xbox 360 Edition’un tüm dünyada çıkışını duyurdu. Xbox 360 için özel olarak dizayn edilen World of Tanks: Xbox 360 Edition’da World of Tanks’te görmeye alışık olduğunuz efsanevi 15’e 15 takım savaşları, World of Tanks: Xbox 360 Edition ile birlikte dünyadaki 48 milyon Xbox Live kullanıcısı için bedava oynanabilir olacak.

Wargaming West (eski adıyla Day1 Stüdyoları) tarafından geliştirilen ve Microsoft tarafından yayınlanan World of Tanks: Xbox 360 Edition, Xbox Live Gold hesap sahipleri tarafından ücretsiz olarak oynanabilecek. Diğer tüm Xbox Live hesap sahipleri de oyunu 7 gün boyunca deneyebilecekler.   World of Tanks: Xbox 360 Edition ile sunulan Xbox Live entegrasyonuyla yenilenmiş sezgisel kontroller ile birlikte, Arkadaşlar, Gruplar, Başarımlar ve daha fazlası geniş ekran deneyimi için geliştirilmiş yeni kullanıcı ara yüzüyle birlikte yer alıyor. World of Tanks: Xbox 360 Edition ayrıca premium tanklar, ekipmanlar ve premium hesaplar gibi deneyim puanlarını ve oyun içi para değerini artıran oyun içi satın alım özelliklerini de içermekte.

Başlangıçta World of Tanks: Xbox 360 Edition üç ayrı ülkenin (Birleşik Devletler, Almanya ve Birleşik Krallık) 100’den fazla sembolik tankını içerecek. Oyun ayrıca yakın gelecekte indirilebilir olacak yeni içeriklerle birlikte yeni tanklara, ülkelere, hatta fazlasına sahip olacak.

Wargaming CEO’su Victor Kislyi: “World of Tanks: Xbox 360 Edition, Wargaming için ileriye dönük büyük bir atılımdır.” dedi ve sözlerine şöyle devam etti: “Bu çıkışın konsollarda boy gösteren ilk Wargaming oyunu olmasının ötesinde, World of Tanks’i dünya çapında olağanüstü düzeyde tutkulu milyonlarca kullanıcısı bulunan devasa bir platformda sunacak olmak bizler için büyük bir fırsat’’

Oyunun çıkışından itibaren 28 Şubat’a kadar her biri premium tanklar, mürettebat becerileri ve kazanımlarında artış sağlayan kaynaklar ve eşyalar içeren iki özel başlangıç paketi %40 indirimli olacak. İndirimli Başlangıç Paketleri’ni yakından inceleyelim:

Başlangıç Paketi 1

Oyuncular, ABD Kademe 7 T23 orta zırhlısı, ekstra garaj yuvası, 17 premium mermi, %100 eğitimli mürettebat, 10 küçük tamir çantası, 10 ilk yardım çantası, 10 manuel yangın söndürücü, özel altın yıldız amblemi ve 30 günlük premium hesap statüsüne yalnızca 6,700 altın karşılığında sahip olabilecekler.

Başlangıç Paketi 2

Oyuncular, Alman Kademe 5 Pz.Kpfw. V/IV orta zırhlısı, ekstra garaj yuvası, 19 premium mermi, %100 eğitimli mürettebat, 5 küçük tamir çantası, 5 ilk yardım çantası, 5 manuel yangın söndürücü, özel siyah yıldız amblemi ve 7 günlük premium hesap statüsüne yalnızca 3,400 altın karşılığında sahip olabilecekler.

İki Başlangıç Paketi’ni birden satın alan oyunculara ise Rus T-127 hafif premium zırhlısı hediye edilecek.

World of Tanks: Xbox 360 Edition hakkında detaylı bilgi için lütfen www.worldoftanks.com/xbox adresini ziyaret edin.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!