-->
Wargaming Türkiye’yi Çok Sevdi!

Wargaming, İstanbul’dan sonra Kocaeli’de oyuncularıyla buluştu! Wargaming, 8-9 Şubat tarihlerinde Kocaeli’de düzenlediği etkinliklerle oyunseverlerle buluştu.  Wargaming Türkiye Topluluk Takımı’ndan Türkiye Topluluk Yöneticisi Ishtara ve Türkiye Topluluk Koordinatörü vuque’un da katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik ile oyuncular, bol oyunlu ve eğlenceli bir haftasonu keyfi yaşadılar. 8 Şubat Cumartesi günü Kocaeli Belsa Plaza’da yer alan Barcode Cafe’de başlayan […]

17.02.2014 | ulasufuk

Wargaming, İstanbul’dan sonra Kocaeli’de oyuncularıyla buluştu!

Wargaming, 8-9 Şubat tarihlerinde Kocaeli’de düzenlediği etkinliklerle oyunseverlerle buluştu.  Wargaming Türkiye Topluluk Takımı’ndan Türkiye Topluluk Yöneticisi Ishtara ve Türkiye Topluluk Koordinatörü vuque’un da katılımıyla gerçekleşen bu etkinlik ile oyuncular, bol oyunlu ve eğlenceli bir haftasonu keyfi yaşadılar.

8 Şubat Cumartesi günü Kocaeli Belsa Plaza’da yer alan Barcode Cafe’de başlayan etkinlikte, bir yandan öğle yemekleri yenirken bir diğer yandan da turnuva için takımlar oluşturuldu. Takımların oluşturulmasıyla birlikte F1 Internet Cafe’ye geçildi ve turnuva start aldı. Oldukça çekişmeli geçen turnuvanın sonunda Dream Team takımı birinci olurken, TURKS ve Nefer 1 takımları ikinciliği ve üçüncülüğü paylaştılar. Turnuva sonrasında Barcode Cafe’de oynanan oyunlardan altın toplayan oyuncular ile birlikte muhteşem bir heyecan ve eğlenceye sahne olan açık arttırma etkinliği düzenlendi.

Oyuncular ve topluluk üyeleri aynı günün akşamı Oyun Adası adlı eğlence merkezinde bir araya gelip, 12 Şubat’ta resmi olarak Xbox Live platformunda yerini alan olan World of Tanks: Xbox360 Edition’u erkenden deneme şansını yakaladılar. Daha sonra Bowling turnuvasına geçildi ve bu eğlenceli mücadelede ilk 10’a giren oyunculara çeşitli ödüller verildi.

9 Şubat Pazar günü topluluk yöneticileri ve oyuncular, Kocaeli Müze Gemilerinde tekrar bir araya geldiler. Oyuncular Hem TCG Gayret Gemisi’ni hem de TCG Hızırreis Denizaltısı’nı tur rehberleri eşliğinde inceleme imkanı yakaladılar. Müze gezisine katılan herkese bonus kod dağıtımı yapıldıktan sonra etkinlik sona erdi.

World of Tanks Hakkında

World of Tanks zırhlı savaşlarının temel alındığı ilk ve tek takım tabanlı devasa çok oyunculu online aksiyon oyunudur. Kendinizi dünyanın her yerinden çelik kovboyların katıldığı, İkinci Dünya Savaşı’nın epik tank savaşlarının ortasına atın. Cephaneliğiniz, Amerika Birleşik Devletleri, Almanya, Sovyetler Birliği, Fransa, Birleşik Krallık, Japonya ve Çin’in tarihsel gerçekliklerine göre hazırlanmış 300 zırhlı aracını içeriyor.

World of Tanks’e Katılın: https://worldoftanks.eu/play/tr/

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!