-->
TicToc, League of Legends Hayranlarını, Dünya Şampiyonu SKT T1 ile Buluşturdu!

En yeni ve en akıllı mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, dünyanın en çok oynanan çevrimiçi oyunu League of Legends’ın (LOL) Türkiye Kış Finali sonrasında, 2013 yılının Dünya Şampiyonu olan Güney Koreli SKT T1 takımını İstanbul’da oyun tutkunları ile buluşturdu. Türkiye’ye gelen e-sporcular 3 Şubat 2014, Pazartesi günü Point Otel’de hayranlarıyla keyifli bir gün geçirdi. TicToc, Dünya […]

04.02.2014 | ulasufuk

En yeni ve en akıllı mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, dünyanın en çok oynanan çevrimiçi oyunu League of Legends’ın (LOL) Türkiye Kış Finali sonrasında, 2013 yılının Dünya Şampiyonu olan Güney Koreli SKT T1 takımını İstanbul’da oyun tutkunları ile buluşturdu. Türkiye’ye gelen e-sporcular 3 Şubat 2014, Pazartesi günü Point Otel’de hayranlarıyla keyifli bir gün geçirdi.

TicToc, Dünya çapında 15 milyon, Türkiye’de ise 1 milyona yaklaşan kullanıcısı ile Dünya’nın en çok oynanan PC  oyunu olan LOL’ün, 2013 Dünya Şampiyonlar Ligi şampiyonu, SKT T1 takımını Türkiye’deki hayranlarıyla buluşturdu.

3 Şubat 2014, Pazartesi günü Point Barbaros Hotel The Game’de oyunseverler ve hayranlarıyla buluşan SKT T1, ardından turnuvalara katılarak, oyundaki maharetlerini sergiledi. Mobil mesajlaşma uygulaması TicToc, son yılların yükselen trendi e-spora destek verme misyonuyla Türkiye’ye getirdiği SKT T1 grubunun en popüler üyesi Faker, Türk hayranlarıyla oyunda ekip olarak kurguladıkları stratejilerini anlattı.

Tictoc sponsorluğunda gerçekleşen etkinlikte hayranları ile buluşan SKT T1, şanslı TicToc kullanıcıları ile maç yaptı. Faker’dan LOL taktikleri alan oyuncular, ekiple bol bol fotoğraf çektirdi. Türk oyuncuları izleyen ekip, hayranlarıyla da sohbet etti. Tictoc’a kaydolan kullanıcıları Ip takviyeleri ve bir çok sürpriz hediyenin beklediğini söyleyen ekip, Türkiye’yi çok beğendiğini belirtti. Aynı zamanda SKT T1, Türk oyuncuların oyunda çok aktif ve başarılı olduğunu, rekabet konusunda da doğuştan yetenekli olduklarını söyledi.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!