-->
Thief, Borderlands, Bioshock Oyunlarında %75’e Varan İndirim

Playstore indirime doymuyor TTNET’in dijital oyun platformu Playstore hafta sonuna indirimlerle giriyor. Playstore yeni kampanyasında Thief, Borderlands, BioShock gibi popüler serilerden oyunların yanı sıra heyecan verici pek çok oyunu daha %75’e varan indirimlerle sunacak. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, bu hafta sonu 10’a yakın oyunda %75’e varan indirimler sunuyor. Arşivinde eski […]

21.02.2014 | ulasufuk

Playstore indirime doymuyor

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore hafta sonuna indirimlerle giriyor. Playstore yeni kampanyasında Thief, Borderlands, BioShock gibi popüler serilerden oyunların yanı sıra heyecan verici pek çok oyunu daha %75’e varan indirimlerle sunacak.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, bu hafta sonu 10’a yakın oyunda %75’e varan indirimler sunuyor.

Arşivinde eski ve yeni 1000’i aşkın oyun bulunan, en popüler oyunları dünyayla aynı anda satışa sunan Playstore, yaptığı kampanyalarla oyunseverlere büyük heyecan yaşatıyor.

Playstore’un yeni kampanyasında Thief serisinin eski oyunları Thief Gold, Thief II: The Metal Age, Thief: Deadly Shadows başta olmak üzere 10’a yakın oyun %75’e varan indirimlerle alınabilecek.

Thief oyunları ile birlikte Borderlands GOTY, Stronghold Collection, BioShock Triple Pack, Borderlands 2 GOTY ve Civilization IV Complete gibi popüler oyunlar da kampanyada yer alıyor.

Kampanyanın detaylarını öğrenmek ve oyunları satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/kampanya/haftasonu_kampanyasi_21_subat

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ




Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!