-->
PS3 oyunu Beyond Two Souls yeni fiyatı ile oyunseverleri bekliyor

Sony, Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı Beyond Two Souls adlı PlayStation3’e özel olarak geliştirilen psikolojik gerilim ve aksiyon oyununun fiyatını 149 TL’den 119 TL’ye indirdi. Sony, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de Ekim 2013’te, Türkçe altyazılı olarak piyasaya sürülen PlayStation3 (PS3) oyunu Beyond Two Souls’un fiyatını 149 TL’den 119 TL’ye indiriyor. Oyun dünyasının tanınmış yapımcılarından […]

28.02.2014 | ulasufuk

Sony, Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı Beyond Two Souls adlı PlayStation3’e özel olarak geliştirilen psikolojik gerilim ve aksiyon oyununun fiyatını 149 TL’den 119 TL’ye indirdi.

Sony, tüm dünya ile aynı anda Türkiye’de de Ekim 2013’te, Türkçe altyazılı olarak piyasaya sürülen PlayStation3 (PS3) oyunu Beyond Two Souls’un fiyatını 149 TL’den 119 TL’ye indiriyor.

Oyun dünyasının tanınmış yapımcılarından David Cage’nin kaleme almış olduğu hikâye, Quantic Dream stüdyolarının yeni başyapıtı olarak nitelendirilen bir psikolojik gerilim ve aksiyon oyunu haline geldi. Hollywood’un tanınmış yıldızları Willem Dafoe ve Ellen Page’in başrolde olduğu Beyond Two Souls, Türkçe altyazı seçeneği ile Türkiye’deki oyuncuları sevindiriyor. Tekil oyunculu (single player mod) olarak satışa çıkacak oyunun çoklu oyunculu (multiplayer) modu bulunmuyor.

Ünlü Hollywood yıldızları başrolde

Ellen Page’nin seslendirdiği Jodie Holmes, oyunun iki ana karakterinden biri. Aiden, Jodie ile ufak yaşlarda temas kurarak ikinci bir kimliği haline gelen ve kendisine süper güçler bahşeden bir tür ruhani güç. Willem Dafoe’nin seslendirdiği ve oyunun diğer ana karakteri olan Nathan Dawkins, Jodie’nin sahip olduğu güçleri keşfetmeye çalışan ve oyun boyunca kendisine babası gibi yaklaşacak olan hükümet adına çalışan bir bilimadamı rolünde karşımıza çıkıyor. Cole Freeman’in seslendirdiği Kadeem Hardison ise paranormal aktiviteleri araştıran bir hükümet görevlisi.

Beyond Two Souls oyununu, Sony Center ile D&R, Teknosa, Mediamarkt ve Overgame gibi mağazalarda yeni fiyatı ile oyunseverleri bekliyor.



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!