-->
PlayStation 4 Çok Özel Kampanyalı Fiyatıyla markado.com’da

Stoklarla sınırlı sayıdaki “PS4 500GB” 1.488 TL’ye yalnızca markado.com’da! Online outlet merkezi markado.com, elektronik tutkunları için sunduğu çok özel fırsatlara devam ediyor. Stoklarla sınırlı sayıdaki “PS4 500GB” 1.488 TL’ye yalnızca markado.com’da! Seri sonu ürünleri tüketiciyle aynı platformda buluşturan markado.com, play station tutkunlarına çok özel kampanyalı fiyatıyla “PS4 500GB” fırsatı sunuyor. PS4’ün sosyallik anlayışı sayesinde arkadaşlarınızın […]

21.02.2014 | ulasufuk

Stoklarla sınırlı sayıdaki “PS4 500GB” 1.488 TL’ye yalnızca markado.com’da!

Online outlet merkezi markado.com, elektronik tutkunları için sunduğu çok özel fırsatlara devam ediyor. Stoklarla sınırlı sayıdaki “PS4 500GB” 1.488 TL’ye yalnızca markado.com’da!

Seri sonu ürünleri tüketiciyle aynı platformda buluşturan markado.com, play station tutkunlarına çok özel kampanyalı fiyatıyla “PS4 500GB” fırsatı sunuyor.

PS4’ün sosyallik anlayışı sayesinde arkadaşlarınızın oyunlarına bağlanıp bir  konuşma penceresi açabilecek, kameradan oyun oynayan arkadaşınızı izleyebilecek ve hatta sahip olmadığınız oyunu arkadaşınızla birlikte o anda oynayabileceksiniz. Kişiselleştirme özelliği sayesinde ise PS4’ün menüsünden diğer tüm özelliklerine kadar kendi istediğiniz gibi kişiselleştirebileecek, bulut sistemi sayesinde oyunları ücretsiz olarak deneyebilecek ve beğendiğiniz oyunları PS Store üzerinden satın alabileceksiniz.

Ağırlıklı olarak siyah tonlarının kullanıldığı, 275 x 53 x 305mm ebatlarındaki konsolda 8 Jaguar çekirdeğine sahip AMD işlemci ve 1.84 TFLOPS işlem gücüne sahip yeni nesil Radeon grafik birimi yer alıyor. 8GB GDDR5 bellek (PS3’ün 16 katı), 2 USB 3.0 girişi, HDMI ve optik çıkış, 1 AUX girişi bulunan cihaz 500GB HDD’ye sahip.

Siz de alışverişlerinizi markado.com’dan yapın, indirim fırsatlarından yararlanarak hem kendinizi hem sevdiklerinizi mutlu edin.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!