-->
Merakla beklenen Thief oyunu ile büyük kampanya bir arada geliyor

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da bu hafta sonu çifte heyecan yaşanacak. Playstore, yılın en çok beklenen oyunlarından Thief’i dünya ile aynı anda oyunseverler ile buluştururken, Rockstar Games’in dünyaca ünlü oyunlarında %80’e varan oranlarda indirimler sunuyor. Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, bu hafta sonu oyunseverlere iki heyecanı birden yaşatacak. Playstore, yılın en […]

28.02.2014 | ulasufuk

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore’da bu hafta sonu çifte heyecan yaşanacak. Playstore, yılın en çok beklenen oyunlarından Thief’i dünya ile aynı anda oyunseverler ile buluştururken, Rockstar Games’in dünyaca ünlü oyunlarında %80’e varan oranlarda indirimler sunuyor.

Türkiye’nin lider internet şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, bu hafta sonu oyunseverlere iki heyecanı birden yaşatacak. Playstore, yılın en çok beklenen oyunlarından Thief’i dünya ile aynı anda oyunseverler ile buluştururken, hafta sonu kampanyalarını merakla bekleyen takipçilerine de indirim fırsatları sunmaya devam ediyor. GTA serisi, Max Payne serisi, L.A Noire ve Bully gibi oyunların yer aldığı Rockstar Games oyunlarında %80’e varan dev indirimler oyunseverlerle buluşacak.

Thief oyunu dünyayla aynı anda Playstore’da

Oyun dünyasının gördüğü en iyi hırsız Gerrett, gölgeler arasından sıyrılarak yeni Thief macerasıyla geri dönüyor. Sabırsızlıkla beklenen yeni Thief oyunu, dünyayla aynı anda Playstore’da oyunseverlerle buluşuyor. Playstore, usta hırsız Gerrett’in son macerası Thief’i 12 aya varan taksit seçenekleriyle sunuyor. Thief oyunu hakkında ayrıntılı bilgi edinmek ve uygun ödeme koşullarıyla oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/thief

Rockstar Games oyunlarına %80’e varan indirimler

Playstore en popüler oyunları dünyayla aynı anda oyunseverlerle buluştururken hafta sonu kampanyalarında da hız kesmiyor. Bu kez Rockstar Games oyunları, Playstore platformunun hafta sonu kampanyasına konuk oluyor.

Oyunseverler yeni kampanya kapsamında; GTA, Max Payne gibi fenomen serilerin oyunlarını, ayrıca L.A Noire oyunu ile Bully oyununu %80’e varan indirimlerle alabilecekler.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!