-->
Dünya Kupası Coşkusunu Sony PlayStation 3’te Yaşayın!

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil ile Dünya Kupası coşkusunu Sony PlayStation 3’te yaşayın!  Sony PlayStation®3 oyun konsolu için hazırlanan EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil™, kupa heyecanını evlere taşıyor. 17 Nisan’dan itibaren piyasaya sürülecek oyun, 203 milli takım, 7.469 oyuncu, 19 resmi lisanslı teknik direktör ve aralarında Brezilya’dan 12 gerçek stadyumun da bulunduğu 21 […]

24.02.2014 | ulasufuk

EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil ile Dünya Kupası coşkusunu Sony PlayStation 3’te yaşayın! 

Sony PlayStation®3 oyun konsolu için hazırlanan EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil, kupa heyecanını evlere taşıyor. 17 Nisan’dan itibaren piyasaya sürülecek oyun, 203 milli takım, 7.469 oyuncu, 19 resmi lisanslı teknik direktör ve aralarında Brezilya’dan 12 gerçek stadyumun da bulunduğu 21 yeni stadyum ile hiç olmadığı kadar yüksek detay ve gerçekçilik sunuyor.

Sony Computer Entertainment Inc., futbol severlerin oyunun tüm keyfi, heyecanı ve dramını yaşamasına imkân verecek olan tek resmi lisanslı video oyunu EA SPORTS™ 2014 FIFA World Cup Brazil™’in çıkışını duyurdu. Brezilya’nın renk ve canlılığını yakalayan zengin bir sunumu içinde barındıran EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil’in PlayStation®3 oyun konsolu için hazırlanan versiyonu 17 Nisan’dan itibaren Avrupa’da piyasaya sürülüyor.

Ödül kazanan EA SPORTS FIFA 14’e ek olarak çok sayıda inovasyon ve iyileştirmeyi içeren EA SPORTS 2014 FIFA World Cup Brazil, ülkelerinin kaderini oyuncuların ellerine bırakıyor. Explosive Movement ile gerek topla gerekse topsuz olarak hızlanma, yavaşlama ve yön değiştirme becerisinden, Response Dribbling ve Pinpoint Passing’i kullanan yeni World Class Control özelliğine kadar, futbol severler ünlü futbolcuların tüm becerilerini hissedecekler. Aralarında paslaşma, kurtarış ve penaltı vuruşlarının da bulunduğu yüz yeni animasyon içeren oyun, resmi turnuva ile birlikte daha da çarpıcı hale getiriyor.

203 milli takım, 7.469 oyuncu, 19 resmi lisanslı teknik direktör ve aralarında Brezilya’dan 12 gerçek stadyumun da bulunduğu 21 yeni stadyum ile 2014 FIFA World Cup hiç olmadığı kadar yüksek detay ve gerçekçilik sunuyor. Oyuncular, aralarında stadyumdaki afişler, bayraklar ve koltuk kartlarını da içeren tamamen yeni kalabalık sahneleri ve dünyanın dört bir yanındaki canlı şehir etkinlikleri ile oyunda taraftarların desteğini hissedebilecekler.

EA Sports’un bugüne kadar sunduğu en sürükleyici turnuva moduna sahip oyun olan Road to the FIFA World Cup™’ta, oyuncular istedikleri milli takımı seçip eleme turlarından FIFA World Cup grup aşamalarına kadar bir ila 32 oyuncu arasında lokal olarak oyun oynayabiliyorlar. Turnuvaya çevrimiçi katılmak isteyenler için ise Road to Rio de Janeiro™, oyuncuların Brezilya’nın turnuvaya ev sahipliği yapacak 12 şehrinin lisanslı ve gerçek stadyumlarının bir haritası üzerinde kazanarak ilerlemelerine imkân veren tamamen yeni bir mod sunuyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!