-->
World of Tanks Anlık Oyuncu Rekorunu Kırdı

Wargaming, bugün ücretsiz aksiyon oyunu World of Tanks’in Rusya sunucularında, 19 Ocak 2014 tarihinde, 1,114,000 oyuncunun aynı anda online olarak, yeni bir rekor kırıldığını duyurdu. “2013’te yeni oyun mekanikleri ve yeni içerikler ekleyerek World of Tanks’in daha da büyümesi için çok çaba harcadık.” diyen Wargaming’in Yayıncılıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau, sözlerine şöyle devam etti: […]

21.01.2014 | ulasufuk

Wargaming, bugün ücretsiz aksiyon oyunu World of Tanks’in Rusya sunucularında, 19 Ocak 2014 tarihinde, 1,114,000 oyuncunun aynı anda online olarak, yeni bir rekor kırıldığını duyurdu.

“2013’te yeni oyun mekanikleri ve yeni içerikler ekleyerek World of Tanks’in daha da büyümesi için çok çaba harcadık.” diyen Wargaming’in Yayıncılıktan Sorumlu Başkan Yardımcısı Andrei Yarantsau, sözlerine şöyle devam etti: “Rus sunucularında günün farklı saatlerinde oynamayı tercih eden tankçılar, son birkaç aydır, günlük aktif oyuncu sayısını birkaç milyonun üzerine taşımışlardı. En yüksek anlık oyuncu sayısı yine son birkaç aydır 900,000’in üzerinde seyrediyordu. Nihayetinde bu sayı bir milyon barajını aştı. Bu sayıyı 2014’teki geliştirme planlarımızla daha da yukarılara çekeceğimize inanıyoruz.”

Dünyadaki sanal tankçı ordusu şimdiden 75,000,000’u geçmiş durumda ve devam eden büyümeyle, Wargaming takımı, milyonlarca World of Tanks oyuncusunun en iyi deneyimi aldığından emin olmak için çalışıyor.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!