-->
Ubisoft, PlayStation 4 ve Xbox One’a Tetris’i Getiriyor

Ubisoft ile The Tetris Company, PlayStation 4 ve Xbox One için puzzle serisine yeni bir oyun geliştirmek için ortaklık kurduklarını duyurdular. 30.yılını kutlayan The Tetris franchise, 1984 yılında çıkış yapmasından bu yana dünya çapında 50 farklı platformda yüzlerce milyondan fazla sattı. Konuyla ilgili olarak The Tetris Company yöneticilerinden Henk B. Rogers, “Ubisoft’a tetris ailesine hoş […]

17.01.2014 | ulasufuk

Ubisoft ile The Tetris Company, PlayStation 4 ve Xbox One için puzzle serisine yeni bir oyun geliştirmek için ortaklık kurduklarını duyurdular.

30.yılını kutlayan The Tetris franchise, 1984 yılında çıkış yapmasından bu yana dünya çapında 50 farklı platformda yüzlerce milyondan fazla sattı.

Konuyla ilgili olarak The Tetris Company yöneticilerinden Henk B. Rogers, “Ubisoft’a tetris ailesine hoş geldiniz diyoruz ve onların Tetris oyununun en iyi sürümlerinden birini gelişeceğine % 100 eminim.” dedi.

Ubisoft kurucu ve CEO’su Yves Guillemot ise; “Biz, bu dünyaca ünlü bir marka ile çalışmaya başlayacağımız için çok heyecanlıyız. Tetris hayranları için heyecan verici yeni bir Tetris deneyimi yaratmak için Ubisoft’un uzmanlığını ve yeni konsolların tüm kapasitelerini birleştirmek için sabırsızlanıyorum.” dedi.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!