-->
TTNETPLAYSTORE’DA YARIYIL ŞENLİĞİ

Playstore’dan Oyunseverlere Yarıyıl Tatiline Özel Kampanyalar TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kampanyaları ve sürprizleriyle yarıyıl tatiline renk katacak.  Oyunseverler tatil boyunca “SüperCan 2” oyununu Playstore’dan ücretsiz olarak indirebilecekler. “İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde ise %25 indirim fırsatı sunulacak. Oyunseverler ayrıca, “FIFA 14” ve “Battlefield 4”, “Crysis 3” gibi popüler oyunları 2 TL’den başlayan taksitlerle alabilecekler. […]

24.01.2014 | ulasufuk

Playstore’dan Oyunseverlere Yarıyıl Tatiline Özel Kampanyalar

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, kampanyaları ve sürprizleriyle yarıyıl tatiline renk katacak.  Oyunseverler tatil boyunca “SüperCan 2” oyununu Playstore’dan ücretsiz olarak indirebilecekler. “İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde ise %25 indirim fırsatı sunulacak. Oyunseverler ayrıca, “FIFA 14” ve “Battlefield 4”, “Crysis 3” gibi popüler oyunları 2 TL’den başlayan taksitlerle alabilecekler.

TTNET’in dijital oyun platformu Playstore sürprizleri ve kaçırılmayacak kampanyalarıyla yarıyıl tatilini bir şenliğe dönüştürüyor.

Playstore, yarıyıl tatiline girecek öğrencilere güzel bir hediye sunuyor. Türkiye’nin çocuk kahramanı SüperCan’ın son oyunu “SüperCan 2”,  tatil boyunca Playstore’dan ücretsiz olarak indirilebilecek. Playstore’da oyunseverleri bu sürpriz hediye ile birlikte kaçırılmayacak kampanya ve indirimler bekliyor.

“İstanbul Kıyamet Vakti” oyununun paketlerinde %25 indirim fırsatı sunulurken; “FIFA 14”, “Battlefield 4”, “Need for Speed Rivals”, “Crysis 3” gibi bu yılın en popüler Electronic Arts oyunları, 28 Ocak tarihine kadar aylık 2 TL’den başlayan taksitlerle oyunseverleri bekliyor olacak.

Oyunseverler Playstore’un hediye ve indirimleriyle yarıyıl tatili boyunca oyuna doyacaklar.

Playstore’daki yeni oyunları ve kampanyaları kaçırmamak için Playstore’un resmi Facebook ve Twitter sayfalarını takip edebilirsiniz.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!