-->
PS4, 4.2 Milyon, Oyunları ise 9.7 Milyon Sattı

Sony, CES 2014 sunumu sırasında PlayStation 4 için güncelleştirilmiş bir satış rakamı paylaştı. Yapılan açıklamaya göre PlayStation 4, 28 Aralık 2013 itibariyle 4.2 milyon adet sattı. Konsol satışının yanı sıra Sony, PlayStation Store’dan dijital indirme dahil olmak üzere PlayStation 4 oyunlarının 9.7 milyon adetten fazla sattığını açıkladı. En çok satan oyunlar ise; Call of Duty: Ghosts […]

08.01.2014 | ulasufuk

Sony, CES 2014 sunumu sırasında PlayStation 4 için güncelleştirilmiş bir satış rakamı paylaştı. Yapılan açıklamaya göre PlayStation 4, 28 Aralık 2013 itibariyle 4.2 milyon adet sattı.

Konsol satışının yanı sıra Sony, PlayStation Store’dan dijital indirme dahil olmak üzere PlayStation 4 oyunlarının 9.7 milyon adetten fazla sattığını açıkladı. En çok satan oyunlar ise; Call of Duty: Ghosts , Assassin’s Creed IV: Black Flag , Battlefield 4 , FIFA 14 ve Killzone: Shadow Fall olmuş.

Ayrıca, global PlayStation Plus aboneliklerinin de ilk olarak 15 Kasım’da çıkış yapan PlayStation 4’ten sonra yüzde 90’dan fazla artış gösterdiği belirtildi.



Popüler Haberler


Türk Telekom eSüper Lig’in heyecan dolu finali sona erdi ve Trabzonspor, Ankaragücü’nü 6-0 ve 4-0’lık skorlarla mağlup ederek şampiyonluk kupasını havaya kaldırdı!


Kılıç dövüşlerinin heyecanını ve vahşetini dorukta yaşamak isteyenler için hazır olun!


Uzun yıllardır heyecanla beklenen Blizzard’ın yıllık oyun etkinliği BlizzCon, 2024 yılında düzenlenmeyecek.


ESL Pro Lig Sezon 19 heyecanı devam ediyor! Malta’da düzenlenen turnuvada A ve B gruplarındaki mücadeleler pazar günü sona erecek.