-->
PS Vita Welcome Box Bundle’ı Japonya İçin Duyuruldu

Sony, PS Vita Wi-Fi Model Welcome Box’ı Japonya için duyurdu. 6 Mart’ta 20,454 yen fiyat etiketi ile çıkış yapacak PS Vita Welcome Box, 8 gigabyte hafıza kartı, seyahat kılıfı, temizleme bezi, kayışı, God Eater 2, Soul Sacrifice Delta ve Terraria demoları, önceden yüklenmiş Joysound gibi free-to-play oyunların kopyaları, TV Plus, Dragon’s Dogma Quest, Power Pro Stadium ve Music Unlimited uygulamalarını içinde barındıracak. Hafıza kartı, seyahat […]

08.01.2014 | ulasufuk

Sony, PS Vita Wi-Fi Model Welcome Box’ı Japonya için duyurdu. 6 Mart’ta 20,454 yen fiyat etiketi ile çıkış yapacak PS Vita Welcome Box, 8 gigabyte hafıza kartı, seyahat kılıfı, temizleme bezi, kayışı, God Eater 2, Soul Sacrifice Delta ve Terraria demoları, önceden yüklenmiş Joysound gibi free-to-play oyunların kopyaları, TV Plus, Dragon’s Dogma Quest, Power Pro Stadium ve Music Unlimited uygulamalarını içinde barındıracak.

Hafıza kartı, seyahat kılıfı, temizleme bezi, kayışı ve önceden yüklenmiş oyunları ile  20,454 yen olan PS Vita Welcome Box, 19,929 yen değerindeki standart PS Vita modeli ile karşılaştırıldığında daha uyguna geliyor.

 



Popüler Haberler


GTA 5’te hileler, oyunu daha eğlenceli hale getirmenin bir yolu. Araba hileleri, oyunculara anında belirli arabalara erişim imkanı sunarak onlara zaman kazandırır ve oyunu daha heyecanlı hale getirir.


Nixxes Software tarafından PC platformuna portlanan Horizon: Forbidden West için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Netflix’in popüler fantastik dizisi The Witcher, 5. sezonuyla final yapacak!


Bilim kurgu gerilim oyunu Deliver Us The Moon, 4 yıl önce iptal edilmesinin ardından Switch’e geri dönüyor!