-->
Yüzlerce Kişi PlayStation 4 İçin Teknosa Mağazasının Önünde Sıra Oldu

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri Teknosa, tüm dünyada uzun süredir merakla beklenen PlayStation 4’ün satışını 13 Aralık’ın ilk dakikalarında gerçekleştirdi.  Teknosa’nın çok özel fırsatlarla sunduğu, Sony Eurasia garantili PS 4’ler için oyun tutkunları, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu. Türkiye’nin 77 ilinde 295 mağaza ile faaliyet gösteren Teknosa, satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation 4’ü, 13 […]

13.12.2013 | ulasufuk

Türkiye teknoloji perakendeciliğinin lideri Teknosa, tüm dünyada uzun süredir merakla beklenen PlayStation 4’ün satışını 13 Aralık’ın ilk dakikalarında gerçekleştirdi.  Teknosa’nın çok özel fırsatlarla sunduğu, Sony Eurasia garantili PS 4’ler için oyun tutkunları, sabahın erken saatlerinden itibaren uzun kuyruklar oluşturdu.

Türkiye’nin 77 ilinde 295 mağaza ile faaliyet gösteren Teknosa, satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation 4’ü, 13 Aralık’ın ilk dakikalarından itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında sürpriz oyun hediyeleriyle satışa sundu.  Teknosa’nın gerçekleştirdiği bu özel kampanya için yüzlerce kişi uzun kuyruklar oluştururken, toplam 125 şanslı oyun sever herkesten önce PlayStation’larına kavuştu.

Oyun tutkusu 15 saat bekletti

Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation 4, Türkiye’de satışa çıkmasının ilk dakikalarından itibaren büyük ilgi gördü. Sabahın erken saatlerinde sıra oluşturmaya başlayan oyun severler, 15 saati aşkın süre ürünlerine kavuşmak için Teknosa mağazasının önünde beklediler.

Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı

Dünya çapındaki toplam satışlarının 1 Aralık 2013 itibariyle 2.1 milyon adedi aştığı açıklanan PlayStation 4, 15 Kasım itibariyle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da, 29 Kasım itibarıyle de Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika’da piyasaya sürüldü. Dünya üzerinde 32 ülkede satışa sunulan PlayStation 4, son teknoloji grafikleri ve gerçekçiliğiyle tüm oyunlarının heyecanla beklendiği bir ürün olarak dikkat çekiyor.

 

Teknosa-1

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz