-->
Yeni ‘Thief: Channeling of the Primal ’ Fragmanı Yayınlandı

Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün Garrett ve eski çırağı Erin’in ikilinin kaderlerini belirleyen, son cüretkar soygunlarını gösteren yeni bir fragman yayınladı. “Uyanmışların kardeşleri … Burada Şehir’i Yeni Bir Çağa sokmak üzere toplandık Hazırsanız Primal’ı kanallamaya başlıyoruz” Oyun içi görseller kullanılarak hazırlanan ‘THIEF: CHANNELING OF […]

10.12.2013 | ulasufuk

Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün Garrett ve eski çırağı Erin’in ikilinin kaderlerini belirleyen, son cüretkar soygunlarını gösteren yeni bir fragman yayınladı.

“Uyanmışların kardeşleri …

Burada Şehir’i Yeni Bir Çağa sokmak üzere toplandık

Hazırsanız Primal’ı kanallamaya başlıyoruz”

Oyun içi görseller kullanılarak hazırlanan ‘THIEF: CHANNELING OF THE PRIMAL’ fragmanı Garrett ve Erin’in çalmak üzere tutuldukları parçanın tuhaf bir ayinin tam merkezinde bulunduğunu fark etmeleriyle başlıyor; The Primal ismindeki gizemli enerji kaynağını kontrol altına almak amacıyla, cüppeler içindeki gizemli bir grup tarafından yapılan bir ayinin…

The Primal’in varlığı şimdiye kadar yalnızca rivayetlere dayanıyordu. Garrett bu işin çok tehlikeli olduğunu hissettiği için vazgeçmek istese de asi ruhlu Erin soygunu iptal etmeye karşı çıkmıştı. Ayin başlamış, The Primal’ın açığa çıkan gücü binanın temellerini kuvvetlice sarsmış ve Erin aşağı düşerek trajik biçimde hayatını kaybetmişti.

Zaman geçtikçe Şehir de değişmeye başlamıştı. Şehir’de yaşayan halk da, Garrett de değişmeye başlamıştı. Kesin olan bir şey vardı; o da The Primal’ın gücünün hayal edilenden çok daha büyük olduğuydu.

“En iyiyi kendilerinin bildiğine inanan adamlar …

Tam olarak anlamadıkları bir şeyi kontrol etmeye çalıştılar”

THIEF,  Windows PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 ve Xbox One için Kuzey Amerika’da 25 Şubat 2014, Avrupa ve PAL bölgelerinde ise 28 Şubat 2014 tarihlerinde satışa sunulacak.

THIEF: CHANNELING OF THE PRIMAL’” fragmanı ve ilgili görüntüler şu linkte görülebilir:

 



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!