-->
World of Warplanes Yeni Eğitim Videosu Hedefte

4. eğitim videosu cephane sistemi hakkında detaylı bilgiler içeriyor. Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, oyun içi hakimiyeti sağlamak için kullanabileceğiniz malzemeleri ve tüm savaş kuşlarını donatabileceğiniz cephaneleri kapsamlı olarak içeren dördüncü eğitim videosunu yayınladı. Gerek uçağınız için silah kombinasyonu seçmek, gerek düşman hedeflerini yok etmek için roket veya bomba […]

03.12.2013 | ulasufuk

4. eğitim videosu cephane sistemi hakkında detaylı bilgiler içeriyor.

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, oyun içi hakimiyeti sağlamak için kullanabileceğiniz malzemeleri ve tüm savaş kuşlarını donatabileceğiniz cephaneleri kapsamlı olarak içeren dördüncü eğitim videosunu yayınladı.

Gerek uçağınız için silah kombinasyonu seçmek, gerek düşman hedeflerini yok etmek için roket veya bomba kullanmak ya da uçuştan önce malzemeleri yüklemek olsun, yeni başlayan World of Warplanes oyuncuları her tür çatışma için özel uçak parçaları hakkında bilgiye sahip olacak.

Eğitim videosu, hasar oranları ve alev alma şanslarının esaslarına dalarak, ne tarz cephane kullanmayı seçerseniz seçin, havadaki rakiplerinize maksimum hasarı vermek için gerekli donanıma sahip olduğunuzu teminat altına alıyor.

 

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Predator Helios 16 PH16-71: Güçlü donanımı ve etkileyici ekranıyla oyun deneyimini bir üst seviyeye taşıyor! Keşfet ve maceraya hazır ol!


Ario’ya adım atın ve heyecan verici bir maceraya hazır olun! Görsel şöleni, akıcı oynanışı ve etkileyici hikayesiyle sizi bekliyor!


Son yılların en iyi bilim kurgu- aksiyon filmlerinden, 6 Oscar Ödüllü, küresel hit “Mad Max: Fury Road”


Sony, PlayStation Store’da Mart 2024 ayında en çok indirilen oyunları resmen açıkladı!