-->
Teknosa, Playstation 4’e Özel Gece Satışı Yapacak

PlayStation 4, 12 Aralık gece yarısından itibaren Teknosa mağazalarında Herkes için Teknoloji felsefesiyle Türkiye’nin 77 ilindeki 296 mağazasıyla teknoloji severlere ulaşan Teknosa, Türkiye’deki çok sayıda kişinin merakla beklediği PlayStation 4’ü geceden tüketiciyle buluşturacak. PlayStation meraklıları, 12 Aralık gecesi Sony Eurasia garantisi ve Teknosa ayrıcalığı ile sunulan sınırlı sayıdaki PlayStation4’e sahip olabilecek. Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün […]

11.12.2013 | ulasufuk

PlayStation 4, 12 Aralık gece yarısından itibaren Teknosa mağazalarında

Herkes için Teknoloji felsefesiyle Türkiye’nin 77 ilindeki 296 mağazasıyla teknoloji severlere ulaşan Teknosa, Türkiye’deki çok sayıda kişinin merakla beklediği PlayStation 4’ü geceden tüketiciyle buluşturacak. PlayStation meraklıları, 12 Aralık gecesi Sony Eurasia garantisi ve Teknosa ayrıcalığı ile sunulan sınırlı sayıdaki PlayStation4’e sahip olabilecek.

Türkiye teknoloji perakendeciliği sektörünün lideri Teknosa, Türkiye’de 13 Aralık’ta satışa çıkması sabırsızlıkla beklenen PlayStation4’ü, 12 Aralık gece 00.00’dan itibaren İstanbul Cevahir AVM ve Ankara Ankamall Extra mağazalarında özel fırsatlarla satışa sunacak.

Dünyada satışa sunulduğu ilk günde 1 milyon adedin üzerinde satılan PlayStation4, Sony Eurasia garantisiyle Teknosa Cevahir mağazasında gece açılışına özel 75 şanslı tüketici tarafından 1399 TL’lik özel fiyatı ve toplam 400 TL değerindeki EA Sports FIFA14 ve Killzone Shadow Fall PlayStation4 oyun hediyeleri ile birlikte satın alınabilecek. Teknosa Ankamall Extra mağazasında ise 50 şanslı tüketici 1399 TL’lik özel fiyatı ve Knack™ oyun hediyesi ile PlayStation4 sahibi olabilecek.

PlayStation4 oyun konsolunun satışı aynı gece teknosa.com’da, İstanbul il sınırları içinde aynı günde teslimat imkanı ile devam edecek.

Dünya genelinde 2 milyon adedin üzerine çıktı

Dünya çapındaki toplam satışlarının 1 Aralık 2013 itibariyle 2.1 milyon adedi aştığı açıklanan PlayStation4, 15 Kasım itibariyle Amerika Birleşik Devletleri ve Kanada’da, 29 Kasım itibarıyle de Avrupa, Avustralya ve Latin Amerika’da piyasaya sürüldü. Dünya üzerinde 32 ülkede satışa sunulan PlayStation4, son teknoloji grafikleri ve gerçekçiliğiyle tüm oyunlarının heyecanla beklendiği bir ürün olarak dikkat çekiyor.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!