-->
Metal Gear Solid V: Ground Zeroes’tan İki Yeni Ekran Görüntüsü

Microsoft tarafından bugün yapılan açıklamalara ek olarak KONAMI’nin de bugün ve yarın METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES hakkında yeni açıklamalar yapacağını hatırlatmak istedik. Öncelikle, bugün itibariyle METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES’un tüm Avrupa’da 20 Mart 2014 itibariyle piyasada olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca sizin için iki de yeni ekran görüntümüz mevcut! METAL GEAR SOLID V: […]

10.12.2013 | ulasufuk

Microsoft tarafından bugün yapılan açıklamalara ek olarak KONAMI’nin de bugün ve yarın METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES hakkında yeni açıklamalar yapacağını hatırlatmak istedik. Öncelikle, bugün itibariyle METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES’un tüm Avrupa’da 20 Mart 2014 itibariyle piyasada olacağını söyleyebiliriz. Ayrıca sizin için iki de yeni ekran görüntümüz mevcut!

METAL GEAR SOLID V: GROUND ZEROES, daha sonra çıkacak olan METAL GEAR SOLID V: THE PHANTOM PAIN’de gerçekleşecek olayların öncesini anlatıyor. Oyun seriye açık dünya ortamlarını, gece ve gündüz değişimlerini, hava değişimlerini ve kapsamlı yapay zeka geliştirmelerini getiriyor. Oyun mevcut nesil sistemler için ülke çapında satışa sunulacak. Resmi KONAMI duyurusu yarın ilk iş olarak yayınlanmaya başlayacak.

 

mgsvgz_jamaisvu_005

 

mgsvgz_jamaisvu_003



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!