-->
League of Legends Türkiye Kupası’nda Karadeniz Finalistleri Belli Oldu!

League of Legends Türkiye Kupası elemeleri Karadeniz Bölgesi’nde başladı. Şehirlerinde birinci olan Karadeniz Bölgesi takımları, bölge birinciliği için 15 Aralık Pazar Günü Samsun’da Final mücadelesine girecekler. Türkiye Kupası Elemeleri Aralık ayı itibariyle Karadeniz Bölgesi’nde başladı. Farklı şehirlerde gerçekleştirilen bölge elemeleri büyük bir mücadeleye ve katılıma sahne oldu. Karadeniz Bölgesi şehir birincileri, bölge şampiyonu olabilmek ve […]

13.12.2013 | ulasufuk

League of Legends Türkiye Kupası elemeleri Karadeniz Bölgesi’nde başladı. Şehirlerinde birinci olan Karadeniz Bölgesi takımları, bölge birinciliği için 15 Aralık Pazar Günü Samsun’da Final mücadelesine girecekler.

Türkiye Kupası Elemeleri Aralık ayı itibariyle Karadeniz Bölgesi’nde başladı. Farklı şehirlerde gerçekleştirilen bölge elemeleri büyük bir mücadeleye ve katılıma sahne oldu. Karadeniz Bölgesi şehir birincileri, bölge şampiyonu olabilmek ve kupa mücadelesinde Karadeniz Bölgesini temsil edebilmek için 15 Aralık Pazar günü Samsun’da karşı karşıya gelecek. Samsun 55 İnternet Kafe’de gerçekleşecek Bölge Finali saat 11:00’de başlayacak. Her ay Türkiye’nin farklı bir bölgesinde gerçekleştirilecek eleme heyecanı, bölge şampiyonlarınının belirlenmesiyle İstanbul’da nefes kesen Türkiye Kupası Büyük Finali’ne taşınacak. Bölge Şampiyonlarını 3000 TL’lik nakit ödül bekliyor, hem de masrafları Riot Games Türkiye tarafından karşılanarak, İstanbul’daki Türkiye Kupası Büyük Finaline katılma hakkını kazanacaklar. Ayrıca bölge 2.’si 2.000 TL, 3.’sü ise 1.000 TL nakit ödül kazanacak.

Türkiye Kupası Büyük Finali öncesi tüm bölge ve illerde yaşanacak mücadele, nefes kesen karşılaşmalara sahne olacak. League of Legends Türkiye Kupası hakkında yeni haberler ve gelişmeler için www.lolespor.com.trwww.leagueoflegends.com ve Riot Games Türkiye sosyal medya hesaplarından takip edilebilecek.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!