-->
İkinci ‘Thief: Stories From The City’ Fragmanı Bugün Yayınlandı

AMD işbirliğiyle hazırlanan “The Queen of the Beggars Sees All” Fragmanı Yayında Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün Thief’in yozlaşmış şehrinde geçen zengin hikaye ve karakterlere odaklanan videolar serisinden ikinci fragmanı yayınladı. Serideki her bir fragman acımasız Baron Northcrest ve ‘The Gloom’ ismiyle bilinen gizemli […]

19.12.2013 | ulasufuk

AMD işbirliğiyle hazırlanan “The Queen of the Beggars Sees All” Fragmanı Yayında


Square Enix® ve büyük başarıya imza atan Deus Ex: Human Revolution®’ın arkasındaki ödüllü stüdyo Eidos-Montréal™ bugün Thief’in yozlaşmış şehrinde geçen zengin hikaye ve karakterlere odaklanan videolar serisinden ikinci fragmanı yayınladı.

Serideki her bir fragman acımasız Baron Northcrest ve ‘The Gloom’ ismiyle bilinen gizemli hastalık tarafından mahvedilen Şehir’deki yaşamı farklı bir karakterin perspektifinden anlatıyor.

“Size Şehir hakkında bir iki şey anlatayım.

İkimiz de hayatta kalma adına birkaç şey biliyoruz. Biz birlikte yaşlandık.

Defalarca dibe vuran bu şehir, her seferinde küllerinden yeniden doğmayı başardı.

Ama bu sefer durum farklı. Dengeler değişti;

Bu sefer işin içinde kan olacak. Şehrin tüm arterlerinden sızan, akan, fışkıran kan.

Ama yine de… anahtar rolünü üstlenecek biri mevcut.

İçindeki aydınlıktan, en az karanlıktan korktuğu kadar korkan biri.

Evet… İyi bir iş çıkaracak”

Queen of the Beggars’ın ne kadar yaşlı olduğunu kimseler bilmez; rivayete göre Şehrin kendisi kadar yaşlı olduğu söylenir. Bazıları kör olmasına rağmen şehrin sokaklarında cirit adan farelerin gözlerinden görebildiğini söyler. Queen of the Beggars toplumun en alt katmanında olsa da, dilencileri Şehirde gerçek güce sahip olan çoğu kişiden daha büyük saygı, diplomasi ve bilgelikle idare eder. O, bazılarına göre söylemlerine, inançlarına ve kararlarına saygı gösterilmesi gereken bilge bir kişidir.

THIEF,  Windows PC, PlayStation®3, PlayStation®4, Xbox 360 ve Xbox One için Kuzey Amerika’da 25 Şubat 2014, Avrupa ve PAL bölgelerinde ise 28 Şubat 2014 tarihlerinde satışa sunulacak

‘THIEF – Stories from the City – Part 2 – “The Queen of the Beggars Sees All” fragmanı ve ilgili görüntüleri aşağıdan izleyebilirsiniz:

 

Daha önce yayınlanan ‘THIEF – Stories from the City – Part 1 – “Basso’s Gamble” fragmanını şu adreste izleyebilirsiniz:

https://www.dropbox.com/s/xkcakss4563icco/THIEF.zip



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!