-->
EA Oyunlarında Yılbaşı Sürprizi

Aral ve EA’dan yeni yıla özel yepyeni kampanya… Aral’dan EA oyunları için büyük yılbaşı indirimi için geri sayım başladı! Battlefield 4, FIFA 14 ya da Need For Speed Rivals sahibi değilseniz ya da en sevdiklerinize yılın en iddialı oyunlarını hediye etmek istiyorsanız bu indirim tam sizlik… EA’nın en iyi oyunlarına en iyi fiyatlarla sahip olma […]

02.12.2013 | ulasufuk

Aral ve EA’dan yeni yıla özel yepyeni kampanya…

Aral’dan EA oyunları için büyük yılbaşı indirimi için geri sayım başladı! Battlefield 4, FIFA 14 ya da Need For Speed Rivals sahibi değilseniz ya da en sevdiklerinize yılın en iddialı oyunlarını hediye etmek istiyorsanız bu indirim tam sizlik… EA’nın en iyi oyunlarına en iyi fiyatlarla sahip olma fırsatını kaçırmayın…

Oyunseverlere her formatta her türde binlerce oyun sunan Aral, yeni yıl öncesi tüketicinin yüzünü güldürecek yeni bir kampanya ile yeni yıla merhaba diyor. Aral ve EA işbirliği ile düzenlenen ve oyunseverleri heyecanlandırmaya aday indirim yola çıktı. En hit ve en iddialı EA oyunları 02 Aralık – 19 Ocak tarihleri arasında AralGame ve tüm prestijli mağazalarda düzenlenecek olan kampanya ile indirimli olarak satın alınabilecek.

Tüm format kullanıcılarına hitap edecek kampanyada, PC oyunları 99,99 tüm PS3 ve XBOX 360 oyunları ise 139,99 TL’lik muhteşem fiyat ile tüketicinin beğenisine sunulacak.

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!