-->
2014’e Playstation Plus Ocak Oyun Llistesiyle Girin

PS Plus, PlayStation 4 , PlayStation 3  ve PS Vita için sahaya yeni içerikler çıkartıyor.  Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), bugün PS Plus üyelerine, PS4 için Don’t Starve, PS3 için Dmc: Devil May Cry™ ve Borderlands™ 2 ile birlikte PS Vita için Soul Sacrifice™ ve BlazBlue Continuum Shift Extended içeren Ocak ayı oyun listesini duyurdu. Yeni PS3 […]

13.12.2013 | ulasufuk

PS Plus, PlayStation 4 , PlayStation 3  ve PS Vita için sahaya yeni içerikler çıkartıyor. 

Sony Computer Entertainment Europe (SCEE), bugün PS Plus üyelerine, PS4 için Don’t Starve, PS3 için Dmc: Devil May Cry™ ve Borderlands™ 2 ile birlikte PS Vita için Soul Sacrifice™ ve BlazBlue Continuum Shift Extended içeren Ocak ayı oyun listesini duyurdu. Yeni PS3 ve PS Vita içerik güncellemeleri 24 Aralık’tan itibaren geçerli olacak ve PS4 güncellemesi 8 Ocak’ta gelecek.

PlayStation Plus ayrıca oyunculara arkadaşlarıyla ve dünya çapında aynı kafaya sahip oyuncularla mücadele edebilmesini sağlayan PS4 çevrimiçi çoklu oyuncu moduna erişim de sağlayacak. PS4, herkes için yenilikçi çevrimiçi oyunculuk sağlayan, önemli bir şekilde gelişmiş olan çevrimiçi özellikler içeriyor.

Bir PS4 markası olan Don’t Starve’da garip yaratıklar, tehlikeler ve sürprizlerle dolu keşfedilmemiş bir dünyaya adım atın. Bu oyunda Wilson isimli, bir iblis tarafından hapsedilmiş ve gizemli vahşi bir dünyaya gönderilmiş cesur, beyefendi bir bilim adamını oynuyorsunuz. Kaçmanıza ve eve dönüş yolunu bulmanıza yardım etmeleri için çevrenizi ve yerlilerini kullanın. Don’t starve, PS Plus’ta 8 Ocak’tan itibaren mevcut durumda olacak.

Dante’nin geçmişini çağdaş bir sahneye dayanarak anlatan PS3 oyunu DmC: Devil May Cry™’da şeytanlarınızla yüzleşmeye hazır olun. Oyun, bu ikonik seriyi tanımlayan havalı aksiyonu, akıcı dövüşleri ve kendinden emin ana karakteri elinde tutuyor fakat bunlara daha vahşi ve ilkel şiddeti ekliyor.

PS3’ün aksiyon macera oyunu Borderlands 2, yozlaşmış Hyperion şirketini ve şeytani patron Handsome Jack’i heyecan verici tek kişi moduyla açığa çıkarıyor. Ölümcül yetenekleri aynı anda iki silahı tutmasını sağlayan heybetli Gunzerker da dahil birkaç farklı karakter sınıfından birini seçin. Neredeyse sınırsız bir şekilde sıralanmış olan acımasız silah ve ekipman ile düşmanlara saldırmanın yenilikçi yollarını keşfedin. İki PS3 oyunu da PS Plus’a 24 Aralık’ta gelecek.

İnanılmaz içerikler PS Vita ile devam ediyor, hayranlar karanlık, güçlü büyüleri öğrenmek için destansı bir yolculuğa başlamaları için davet ediliyor. 24 Aralıkta çıkacak olan Soul Sacrifice™’da kendini bir kâbus gibi bir hapishaneden kurtarmak ve kötü bir büyücünün pençesinden kaçmak için savaşTuzağa düşmüş ve yalnız bir şekilde uyandığında kaderin belirlenmiş gibi görünüyordu: büyücü Magusar’ın karanlık sanatları için sıradaki canlı kurban olmak. Fakat her şey bitmiş gibi görünürken, gizemli bir konuşan kitap ortaya çıkar ve büyünün sırlarını açıklayarak seni güçlü bir büyücünün hikâyesini yeniden yaşaman için sayfalarına doğru çeker.

BlazBlue Continuum Shift Extended, BlazBlue serisinin çıkan son oyunudur ve 24 Aralık’tan itibaren PS Vita’da mevcut olacaktır. Önceki oyunlar tarafından sağlanan zengin içeriklere ek olarak, serinin en yeni ismi dört yeni hikâye, UNLİMİTED MARS adındaki yeni hardcore oyun modunu ve yeni oynanabilir karakter olan Relius Clover’ı oyuna ekliyor. Oyuncuların şu ana kadarki hikâyeyi keşfetmeleri için Calamity Trigger’ın hikâyesi de özet olarak eklenecek!

PS Plus, üyelerine en beğenilen oyunlara* erişim imkânı sunar. Ayrıca zaten bir PS Plus üyesiyseniz, üyeliğiniz PS3 ve PS Vita’nın yanında otomatik olarak PS4 için de geçerli olur. Yani tek yapmanız gereken üye olup oyunların tadını çıkarmak! PlayStation 4 çevrimiçi çok oyunculu modlarını oynamak için bir üyelik gerekecektir.

PS Plus’ta 99 TL ile 12 aylık, 29 TL ile 3 aylık, 14 TL ile de 1 aylık üyelik alabilirsiniz.

* En beğenilen derken meta-critic puanı 70+ olan oyunlar kastedilmiştir.



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!