-->
WWE 2K14 Oyun inceleme

WWE 2K14 en büyük yeniliği ise yeni eklenen “30 Years Of Wrestlemania” modunun yer alması. 30 Years Of Wrestlemania adında anlaşılacağı gibi Son 30 yılın yaşanmış 45 maçını, efsane isimlerle  bizlere tekrar oynama  keyfini veriyor.  Efsaneler kimler mi Amerikan güreşi denilince tartışmasız akla gelen ilk isimler Hulk Hogan,Randy Savage, Ultimate Warrior ve Rock gibi efsane isimler […]

20.11.2013 | ulasufuk

WWE 2K14 en büyük yeniliği ise yeni eklenen “30 Years Of Wrestlemania” modunun yer alması. 30 Years Of Wrestlemania adında anlaşılacağı gibi Son 30 yılın yaşanmış 45 maçını, efsane isimlerle  bizlere tekrar oynama  keyfini veriyor.  Efsaneler kimler mi Amerikan güreşi denilince tartışmasız akla gelen ilk isimler Hulk Hogan,Randy Savage, Ultimate Warrior ve Rock gibi efsane isimler mevcut .Oyunun grafiklerine gelecek olursak, açıkçası mekan ve karakter tasarımı genel olarak başarılı olmuş. Bir önceki oyuna göre kendini fazlasıyla geliştirmiş. Özellikle seyirciler açısından gözle görülür iyileştirmeler söz konusu. Ancak oyunun doğası gereği oldukça esnek olması gereken dövüşçülerimiz biraz hantal ve kalas gibi kalmış. Kadın dövüşçülerde bu daha iz hissedilse de iri kıyım erkek oyuncular o Amerikan dövüşünün kendine özgü hareketlerini yaparken biraz sırıtıyor. Bu da oyunun gerçekçilik hissini düşürmüş.
 
w2k14-inceleme3
 
Oyunda yenilikçi modların yanı sıra oynanışa etki eden büyük geliştirmelerde söz konusu.Teknik detaylar bakımından değerlendirildiğinde özellikle sesler ve efektler açısından WWE 2K14 serinin en gerçekçi oyunu olmuş. Sunumun çok önemli olduğu Amerikan Güreşi organizasyonu için de bu eksikliğin giderilmesi hayati öneme sahipti. Tamamen gerçekçiliğe odaklanan 2K sports devrim kurgusunu seslerde ve efektlerde başarı ile gerçekleştirmiş. Görsellik bakımından ise bazı olumsuzluklar hala devam ediyor.
 
w2k14-inceleme4
 
WWE 2K14 genel olarak başarılı olmuş diyebiliriz. Özellikle oldukça detaylı kadrosu, başarılı oynanış hissi, kendine çeken müzikleri serinin hayranlarını tatmin edeceğe benziyor. Amerikan güreşi hayranı iseniz ve hala WWE oynamadıysanız WWE 2K14 başlangıç için gayet iyi bir seçim olacaktır.

  



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!