-->
World of Tanks World Cyber Games 2013 Resmi Eğitim Statüsünde

16 Uluslararası Takım ödül ve saygınlık için savaşacak Dünyanın önde gelen ödüllü oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında Çin’in Kunshan kentinde düzenlenecek olan World Cyber Games 2013 etkinliğinde World of Tanks’in yer alacağını açıkladı. Wargaming Uluslararası eSports Direktörü Jonghyuk Baak, ‘’World of Tanks’i dünya çapında fırtınalar yaratan bir eSport etkinliğinde  izlemek […]

28.11.2013 | ulasufuk

16 Uluslararası Takım ödül ve saygınlık için savaşacak

Dünyanın önde gelen ödüllü oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, 28 Kasım-1 Aralık tarihleri arasında

Çin’in Kunshan kentinde düzenlenecek olan World Cyber Games 2013 etkinliğinde World of Tanks’in yer alacağını açıkladı.

Wargaming Uluslararası eSports Direktörü Jonghyuk Baak, ‘’World of Tanks’i dünya çapında fırtınalar yaratan bir eSport etkinliğinde  izlemek gerçekten muhteşem olacak’’ dedi ve şöyle ekledi; Bu seneki World Cyber Games’de yer alacak olmamız gerçekten de World of Tanks’ın dünya çapındaki popülerliğini arttırmasının yanında, mevcut rekabetimizi de devam ettirebileceğimizin göstergesi oldu.’’

Dünyadaki en iyi ilk üç tank takımı ödül havuzunda yer alan büyük ödüllere sahip olacak. Birinci gelen takıma 35.000$, ikinci takıma 21.000$ ve üçüncü takıma da 7.000$ değerinde ödül verilecek. Toplamda 16 uluslararası takım Büyük Final’e katılacak ve bu serüven canlı olarak yayınlanacak.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Ubisoft tarafından geliştirilen Far Cry serisinin yeni oyunu Far Cry 7 için heyecan verici bir söylenti ortaya çıktı!


Stunlock Studios’un vampir temalı aksiyon rol yapma oyunu V Rising için heyecan verici bir güncelleme yayınlandı!


Marvel’s Spider-Man 2 hayranları dikkat! Sony tarafından PlayStation 5 konsolları için piyasaya sürülen ve resmi bir PC sürümü bulunmayan oyun, mod geliştiricileri tarafından güncellendi ve PC’ye taşındı!


Zombi hayranları heyecanlanın! The Fun Pimps imzalı 7 Days to Die, yaklaşık 11 yıllık bir bekleyişin ardından tam sürüme kavuşuyor!