-->
PS4’ten “OyunDeklarasyonu” İle Oyun ve Oyuncu Aşkına!

Dünyanın dört bir köşesindeki her seviye ve tarzdan oyuncunun büyük bir heyecanla beklediği PlayStation 4 yeni nesil eğlence konsolu, yayınladığı “OyunDeklarasyonu” ile tüm oyuncuları kucaklıyor. Oyuncular, Facebook Connect veya Twitter üzerinden eu.playstation.com/4theplayers adresine girerek, ne tip oyuncu olduklarını belirleyebiliyor. Ayrıca, dünyanın her yerindeki oyun ve oyunculara yönelik bir manifesto olan Oyun Deklarasyonu’na bağlılıklarını dile getirebiliyor. […]

18.11.2013 | ulasufuk

Dünyanın dört bir köşesindeki her seviye ve tarzdan oyuncunun büyük bir heyecanla beklediği PlayStation 4 yeni nesil eğlence konsolu, yayınladığı “OyunDeklarasyonu” ile tüm oyuncuları kucaklıyor. Oyuncular, Facebook Connect veya Twitter üzerinden eu.playstation.com/4theplayers adresine girerek, ne tip oyuncu olduklarını belirleyebiliyor. Ayrıca, dünyanın her yerindeki oyun ve oyunculara yönelik bir manifesto olan Oyun Deklarasyonu’na bağlılıklarını dile getirebiliyor. Tüm paylaşımları da bu manifestoya özel yaratılan #4ThePlayers etiketi üzerinden takip edebiliyor.

Sony, PlayStation®4 (PS4™) bilgisayar eğlence sisteminin 13 Aralık 2013 tarihinde piyasaya sürülmesine bir ay kala, dünyanın dört bir yanından oyun tutkunlarının katılabileceği “Oyun Deklarasyonu”nu açıkladı.

PS4 ile güç sende

Sony, her seviye ve tarzdaki oyuncuya eksiksiz bir özgürlük ile oynama yeteneğini sunmak amacıyla tasarlanmış olan PS4 ile gücü dünyanın her köşesindeki oyuncuya veriyor.

“OyunDeklarasyonu”, dudak uçuklatan grafiklerin hayranlarından Kupa Avcılarına, Adanmış Atıcılardan Gece 3 Babalarına kadar acemisinden deneyimlisine, Sony’nin tüm oyunculara olan teşekkürünü ifade ediyor.

Oyuncular, eu.playstation.com/4theplayers adresini ziyaret ederek ne tip oyuncu olduklarını belirleyebilecek ve dünyanın her yerindeki oyun ve oyunculara yönelik bir manifesto olan Oyun Deklarasyonu’nae bağlılıklarını dile getirebilecek.

Burada, eğlencede yılın en büyük lansmanı öncesinde, oldukça hızlı büyüyen oyuncu topluluğuna katılırken, dünyaya kendilerini bir oyuncu yapanın ne olduğunu ilan edebilecek.

Facebook ve Twitter üzerinden takip edin

Oyunseverlerin bir oyuncu olabilmek için tek yapması gereken; Facebook Connect veya Twitter’ı kullanarak eu.playstation.com/4theplayers adresi üzerinde bağlılıklarını ifade edip kendilerini bir oyuncu ilan etmesi ve #4ThePlayers etiketi üzerinden tüm sohbeti takip etmesi.

Hemen katılın

Neden bir oyuncu olduğunuzu eu.playstation.com/4ThePlayers adresinde bize söyleyin ve #4ThePlayers üzerinde sohbete katılın.

PS4. Oyuncular için.

Monument2

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!


Ubisoft’un son Assassin’s Creed oyunu Mirage, 30 Nisan’a kadar ücretsiz deneme sürümüyle sizleri bekliyor!