-->
Playstation 4’e Birbirinden Özel Dört Türkçe Oyun Geliyor!

Yeni nesil konsoldan yeni nesil dört oyun 13 Aralık 2013 tarihi itibariyle Türkiye’de pazara sunulacak olan PlayStation4 (PS4), art arda yayınlayacağı dört oyunla, oyun tutkunlarını sevindirecek. PS4 lansmanıyla birlikte iki sürükleyici oyun satışa sunulacak.  Bunlardan ilki efsane oyun “Killzone: Shadow Fall” diğeri ise aksiyon-platform oyunu “Knack”. “Drive Club” ve “Infamous: Second Son” adlı iki oyun […]

21.11.2013 | ulasufuk

Yeni nesil konsoldan yeni nesil dört oyun

13 Aralık 2013 tarihi itibariyle Türkiye’de pazara sunulacak olan

PlayStation4 (PS4), art arda yayınlayacağı dört oyunla, oyun tutkunlarını sevindirecek. PS4 lansmanıyla birlikte iki sürükleyici oyun satışa sunulacak.  Bunlardan ilki efsane oyun “Killzone: Shadow Fall” diğeri ise aksiyon-platform oyunu “Knack”. “Drive Club” ve “Infamous: Second Son” adlı iki oyun Şubat ve Mart 2014 tarihlerinde oyunseverlerle buluşacak. Dört oyun da Türkçe dublaj ve alt yazı seçenekleriyle sunulacak.

Türkiye’deki oyun tutkunları, Sony’nin yeni nesil eğlence konsolu PlayStation4’ü (PS4) heyecanla beklerken, PS4 ile birlikte sunulacak oyunlar da açıklanmaya başladı. First-person shooter aksiyon oyunu Killzone: Shadow Fall ve bir tür aksiyon platform oyunu olan Knack, PS4’ün lansmanıyla eş zamanlı sunulacak. PS4’ün en çok beklenen oyunları arasında gösterilen Drive Club  Şubat, Infamous: Second Son ise Mart 2014’te oyunseverlerle buluşacak. Birbirinden özel 4 oyun da, Türkçe dublaj ve altyazı seçenekleri ve 199 TL satış fiyatı ile raflardaki yerini alacak.

Efsane serinin 6. oyunu Killzone: Shadow Fall PS4’e geliyor

Sony Computer Entertainment stüdyoları tarafından yeni nesil oyun konsolu PS4’te piyasaya sürülecek bir tür first-person shooter aksiyon oyunu olmakla beraber serinin satışa çıkacak altıncı oyunu. Killzone: Shadow Fall, PS4 lansmanında satışa sunulacak oyunlarından birisi.

3. oyundan 30 sene sonrasında geçen bir hikâye

Killzone: Shadow Fall, 3. oyundan 30 sene sonrasında geçen olayları kurguluyor. Vektan ve Helghast ırkları, çok büyük bir duvar ile ayrılmış bir şehirde birlikte yaşamaktadır. Aralarındaki soğuk savaş halen devam etmektedir fakat çok yakında şiddetli çatışmalara sahne olacaktır. Hikâye, bir ISA ajanı olan (The Interplanetary Strategic Alliance) Lucas Kellan’ın etrafında şekillenecektir. Savaş, futurist gezegen Vekta’yı içine çektiğinde, çok geçmeden doğru ile yanlış arasındaki çizgi silinmeye başlayacak. Shadow Marshall Lucas Kellan olarak, gerçekten nasıl bir kahraman olduğunuza karar vermek zorundasınız.

Killzone’un karakterlerini sinema dünyasının ünlü isimleri canlandırıyor

Royal Academy Dramatic Art eğitimi almış İngiliz aktör David Harewood, oyunda Vektan güvenlik direktörü Sinclair’ı canlandırırken, True Blood isimli dizi ile isim yapmış Amerikalı genç aktrist Jamie Gray Hyder ise Helghast ırkının istihbarat servisinde çalışan Echo isimli karakteri canlandırıyor.

PS4’e gelecek heyecan verici oyunlardan biri Knack

Knack, Sony Computer Entertainment stüdyoları tarafından yeni nesil oyun konsolu PS4 ile piyasaya sürülecek bir tür aksiyon/platform oyunu. İlk kez 20 Şubat 2013 tarihinde PS4’ün lansman oyunlarından birisi olacağı duyrulan Knack, geliştirici firma Japan Studios tarafından tanınmış oyun direktörü Mark Cerny ile birlikte geliştirildi.

İnsanlar Goblin ırkına karşı

Türler arasındaki savaş, gitgide yayılmaya başlamıştır. İnsanlar ve Goblinler hayatta kalma savaşı vermektedir. Goblin ırkı, Gundahar isimli bir lider tarafından yönlendirilirken, insanların arasında eski medeniyetler üzerine araştırma yapan bir doktor, eski bir kalıntı bulur ve üstünde yapılan birçok deney sonrasında ortaya gizemli güçleri olan ve Knack adı verilen bir yaratık çıkar. Knack, etkileşimde olduğu nesneleri, kendi vücudunda birleştirme yeteneğine sahiptir ve 3 insan boyutuna ulaşabilir. Doktor, bu gizemli yaratığın, Goblinler’le yapılan savaşta önemli bir rolü üstleneceğine inanmaktadır.

Crash Bandicoot, Katamari Damacy ve God of War’a benzeyen bir oynayış tarzı

Oyuncular, oyunda, Knack’i kontrol edecek ve keşfdecekleri bölümler boyunca, nesneler veya objeler ile etkileşim içerisinde olacak. Bazı bölümlerde ise birbirinden farklı ve zorlu seviyede olan bulmacaları çözecek. Oyun direktörü Mark Cerny ise, yapmış olduğu bir açıklamada oynanışın, Crash Bandicoot, Katamari Damacy ve biraz da God of War’a benzeyeceğini açıkladı.

PS4’ün en çok beklenen oyunlarının başında geliyor

PS4’ün en çok beklenen oyunları arasında gösterilen Drive Club Şubat, Infamous: Second Son ise Mart 2014 itibariyle oyunseverlerle buluşacak.



Popüler Haberler


Outcast – A New Beginning, klasik bir oyuna modern bir dokunuşla yeniden hayat veriyor, derin hikayesi ve etkileyici grafikleriyle unutulmaz bir macera sunuyor.


Kıyamet sonrası Moskova’nın dehlizlerinde hayatta kalma mücadelesi veren Artyom’un hikayesi Metro serisinde devam ediyor.


VSYNC, oyun deneyiminizi önemli ölçüde etkileyebilecek bir teknolojidir. Bu yazıda, VSYNC’nin ne olduğunu, nasıl çalıştığını ve oyun


Marvel Games ve NetEase iş birliğiyle geliştirilen Marvel Rivals, Marvel evreninin sevilen karakterlerini karşı karşıya getiren ücretsiz