-->
Oyunseverlerin Aylar Öncesinden Sıraya Girdikleri Lenovo Y510p, Türkiye’de Satışta

Başta oyunseverler olmak üzere birçok tüketicinin gelmesi için gün saydığı dizüstü bilgisayar Lenovo Y510p, Türkiye’de hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayar’da satışa sunuldu. Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği, merakla sordukları ve gelmeden aylar önce sıraya girip isim yazdırdığı Lenovo Y510p nihayet Türkiye’de. Hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayar’da satışa çıkan bu yüksek performanslı multimedia dizüstü bilgisayar, performansı ve gücüyle herkesi kendine […]

25.11.2013 | ulasufuk

Başta oyunseverler olmak üzere birçok tüketicinin gelmesi için gün saydığı dizüstü bilgisayar Lenovo Y510p, Türkiye’de hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayar’da satışa sunuldu.

Oyun tutkunlarının heyecanla beklediği, merakla sordukları ve gelmeden aylar önce sıraya girip isim yazdırdığı Lenovo Y510p nihayet Türkiye’de. Hepsiburada.com ve Vatan Bilgisayar’da satışa çıkan bu yüksek performanslı multimedia dizüstü bilgisayar, performansı ve gücüyle herkesi kendine hayran bırakıyor.

Nedir Lenovo Y510p’yi bu kadar ayrıcalıklı yapan diye merak edenlere hemen açıklayalım. 15.6 inç geniş ekrana sahip cihaz, çift ekrana kartına sahip… Birbiriyle değiştirilebilen özel ultrabay ünite ise anında yükseltme yapabilmenize olanağı tanıdığı gibi, performansı en üst seviyelere taşıyor. Bilgisayarından oyun oynayan, film ya da video seyretmeyi tercih eden kullanıcılara eşsiz bir görüntü deneyimi ve multimedia teknolojilerini aynı anda sunuyor Özel grafikler, ses ve işlemci teknolojileri bu bilgisayarda eğlenceyi farklı bir boyuta taşıyor.

Yeni Windows 8 arayüzü için optimize edilmiş akıllı touchpad, , yazma konforunu artıran hafif kavisli tuşlara sahip ve altan aydınlatmalı AccuType klavye, entegre 720p HD Web Kamerası ve dijital mikrofonlar, cihazı ayrıcalıklı kılan diğer özellikler… Daha fazla ses netliği ve bozulma olmaksızın maksimum ses çıkışı,  entegre JBL® tasarımlı stereo hoparlörler ürünü oyunseverlerin vazgeçilmezi yapıyor. 10 kata kadar daha hızlı dosya aktarımını mümkün kılan SuperSpeed USB 3.0 sayesinde ise dizüstü bilgisayarınızla diğer aygıtlar arasında hızlıca veri aktarabilir ya da dilerseniz isteğe bağlı Bluetooth® aracılığıyla verilerinizi kablosuz olarak paylaşabilirsiniz.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!