-->
Japonya World of Tanks 8.10 Güncellemesi İle Sahnenin Tam Ortasında!

Yeni ülke ve yeni premium araçlar savaşa girdi! Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, bugün popüler taktik aksiyon oyunu World of Tanks’in 8.10 güncellemesiyle ilgili detayları açıkladı. Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuna 2 ayrı tipte Japon tankı ekleniyor. ‘’World of Tanks’deki hedefimiz daima oyunun mevcut derinliğini düzenli güncellemelerde devam […]

26.11.2013 | ulasufuk

Yeni ülke ve yeni premium araçlar savaşa girdi!

Dünyanın önde gelen ücretsiz online oyun geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, bugün popüler taktik aksiyon oyunu World of Tanks’in 8.10 güncellemesiyle ilgili detayları açıkladı. Bu yeni güncelleme ile birlikte oyuna 2 ayrı tipte Japon tankı ekleniyor.

‘’World of Tanks’deki hedefimiz daima oyunun mevcut derinliğini düzenli güncellemelerde devam ettirebilmek oldu.’’ diyen World of Tanks yapımcısı Mike Zhivets sözlerine şöyle devam etti: ‘’8.10 güncellemesi ile birlikte oyuna eklenecek olan yeni tankların tüm eski ve yeni oyuncuların kullanacakları anı sabırsızlıkla bekliyoruz.’’

Japon teknoloji ağacı, Type 5 Ke-Ho’nun da dahil olduğu 4 hafif zırhlı ile en üst seviye STB-1 ve Premium sınıf Type 3 Chi-Nu Kai’yi de içeren 9 orta sınıf tank ile toplamda 14 tanka sahip.

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!