-->
BlizzCon Bu Hafta Geri Dönüyor

Blizzard Entertainment’ın iki günlük oyun festivali BlizzCon® 2013 uzun süredir beklenen dönüşünü 8 Kasım Cuma günü, Anaheim, Kaliforniya’daki Anaheim Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriyor. Biletleri tükenen gösteri ‘geek’ kültürünü kutlarken, Blizzard Entertainment’ta perde arkasında neler olup bittiğini de gözler önüne seriyor. Bu yılki BlizzCon’da Blizzard geliştiricileri, cosplayer’lar ve gelecek Warcraft® filminin yönetmeni Duncan Jones ile tartışma panelleri […]

06.11.2013 | ulasufuk

Blizzard Entertainment’ın iki günlük oyun festivali BlizzCon® 2013 uzun süredir beklenen dönüşünü 8 Kasım Cuma günü, Anaheim, Kaliforniya’daki Anaheim Fuar Merkezi’nde gerçekleştiriyor. Biletleri tükenen gösteri ‘geek’ kültürünü kutlarken, Blizzard Entertainment’ta perde arkasında neler olup bittiğini de gözler önüne seriyor.

Bu yılki BlizzCon’da Blizzard geliştiricileri, cosplayer’lar ve gelecek Warcraft® filminin yönetmeni Duncan Jones ile tartışma panelleri de yer alacak. Fuarda ayrıca dünyanın dört bir yanından en iyi profesyonel oyuncuların para ödülü ve şampiyonluk için mücadele edecekleri StarCraft® II World Championship Series Global Final ve World of Warcraft® Arena Invitational turnuvaları da bulunacak. Jay Mohr bu yıl popüler topluluk yarışmalarını sunmak üzere geri dönecek ve Güney Kaliforniya’lı punk efsanesi Blink-182 Cumartesi günü unutulmayacak bir rock konseri ile kapanışı gerçekleştirecek.

BlizzCon biletleri bir kez daha saniyeler içinde tükenmiş olsa da, isteyen herkes BlizzCon Sanal Bilet sayesinde etkinliğe evinin konforundan katılabilecek. Seyirciler İnternet üzerindeki beş ayrı kanal sayesinde etkinlikten 60 saatin üzerinde canlı HD yayın (Blink’in çılgın olması garanti performansı dahil olmak üzere) izleme imkanı bulacaklar. Sanal Bilet sahipleri ayrıca BlizzCon’a özel oyun içi bonuslarının tümüne de sahip olacaklar:

  • World of Warcraft oyun için evcil hayvanı — cesur Murkalot
  • Yakında açıklanacak Hearthstone: Heroes of Warcraft kartı
  • BlizzCon-temalı “Mark of Death” Diablo® III flaması
  • “Tearin’ Stitches” StarCraft II portresi ve Stitches’ Hook çıkartması

Ayrıca BlizzCon açılış töreni ve eSpor turnuvaları www.blizzcon.com üzerinden ücretsiz olarak yayınlanacak. Sanal Bilet hakkında ayrıntılı bilgiyi www.blizzcon.com/virtual-ticket adresinden bulabilirsiniz.

“BlizzCon’da sahneye çıkıp en yeni oyunlarımızla ilgili ayrıntıları en tutkulu oyuncularımızla paylaşmak için sabırsızlanıyoruz,” diyor Blizzard Entertainment CEO ve kurucu ortağı Mike Morhaime. “Kesinlikle unutulmayacak bir haftasonu bizi bekliyor.”

Geçtiğimiz yıllardaki BlizzCon’lar birçok heyecan verici panele, duyuruya ve eğlenceye ev sahipliği yapmıştı. Bunlar arasında en yeni World of Warcraft içeriklerinin dünyadaki ilk duyuruları, StarCraft II ve Diablo III’ün ilk oyun içi görüntüleri ve Foo Fighters ve Tenacious D’nin unutulmaz rock performansları da bulunuyordu.

BlizzCon dünyanın dört bir yanındaki Blizzard Entertainment oyuncularının tutku ve heyecanı ve demo-istasyonu donanımı, aksesuarlar ve çok daha fazlasını sağlayan etkinlik ortaklarının cömert destekleri olmadan gerçekleşemezdi. Bu yılın sponsorları Intel, NVIDIA, Sony Computer Entertainment, DIRECTV, SteelSeries, GIGABYTE, Rosewill ve EVGA oldu.



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!