-->
“Assassin’s Creed 4: Black Flag” dünya ile aynı anda Playstore’da

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun dünyasının en popüler oyunlarını oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Merakla beklenen “Assassin’s Creed 4: Black Flag” oyunu, dünya ile aynı anda ve uygun ödeme koşullarıyla Playstore’da oyunseverleri bekliyor. Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan “Assassin’s Creed” serisinin, “Assassin’s Creed 4: Black Flag” adlı son […]

21.11.2013 | ulasufuk

Türkiye’nin iletişim ve eğlence şirketi TTNET’in dijital oyun platformu Playstore, oyun dünyasının en popüler oyunlarını oyunseverlerle buluşturmaya devam ediyor. Merakla beklenen “Assassin’s Creed 4: Black Flag” oyunu, dünya ile aynı anda ve uygun ödeme koşullarıyla Playstore’da oyunseverleri bekliyor.

Oyun dünyasının en popüler serilerinden biri olan “Assassin’s Creed” serisinin, “Assassin’s Creed 4: Black Flag” adlı son oyunu dünya ile aynı anda Playstore’da satışa sunuldu. Oyunseverler büyük bir merakla bekledikleri serinin bu son macerasına, ayda 5 TL’den başlayan taksit seçenekleri ile kolaylıkla sahip olabilecekler.

Efsanevi serinin son oyunu “Assassin’s Creed 4: Black Flag”, benzersiz hikâyesi ve muhteşem açık dünya yapısıyla heyecan dolu deneyimler sunacak. Oyunseverler, karizmatik korsan Edward Kenway ile Karayipler’de soluk soluğa bir macera yaşayacaklar.

“Assassin’s Creed 4: Black Flag” hakkında detaylı bilgi ve oyunu satın almak için aşağıdaki adresi ziyaret edebilirsiniz:

http://www.playstore.com/#!/oyun/assassins-creed-iv-black-flag

 

BASIN BÜLTENİ



Popüler Haberler


2K, bugün TopSpin 2K25 Centre Court Passes’iduyurdu, bu launch içerik programı ve aylarca yeni zorluklar ve ödüller sunuyor.


Orta Çağ’ın Gerçekçi Dünyası Geri Dönüyor!


Fallout dizisinin yayınlanmasıyla beraber Fallout 4, Avrupa’da en çok satan oyun unvanını ele geçirdi!


Sega’nın efsanevi beat’em’up oyunu Golden Axe, Comedy Central tarafından animasyon dizisi olarak yeniden hayat buluyor!