-->
Yeni World of Warplanes Eğitimleri Uçuş Temellerini Konu Alıyor

Video rehber, savaş kuşlarının sınıf farklılıklarını ve ileri taktikleri anlatıyor Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, bugün merakla beklenen uçuş savaşı MMO’su World of Warplanes hakkında yeni bir video yayınladı. Video, çaylak pilotlara gerekli yetenekleri kazandırmayı ve göklerin hakimi olabilmeleri için ihtiyaçları olan temel eğitimleri vermeyi amaçlıyor. World of Warplanes’e yeni […]

01.10.2013 | ulasufuk

Video rehber, savaş kuşlarının sınıf farklılıklarını ve ileri taktikleri anlatıyor

Dünyanın önde gelen ücretsiz MMO geliştirici ve yayıncılarından olan Wargaming, bugün merakla beklenen uçuş savaşı MMO’su World of Warplanes hakkında yeni bir video yayınladı. Video, çaylak pilotlara gerekli yetenekleri kazandırmayı ve göklerin hakimi olabilmeleri için ihtiyaçları olan temel eğitimleri vermeyi amaçlıyor.

World of Warplanes’e yeni başlayanlar, savaşçı, ağır zırhlı ve bombardıman gibi farklı uçak sınıflarının karakteristik özelliklerini öğrenecekler. Her bir savaş kuşu birbirinden farklı saldırı unsurlarına, manevra kabiliyetlerine ve savaş içinde farklı  rollere sahip olduğundan, her bir sınıfa dair en temel bilgi dahi savaşta zafer ya da yenilgi anlamına gelebiliyor.

Yeni video aynı zamanda, bir savaş kuşunun afterburner’ının savaş sırasında nasıl kullanılacağından, daha ileri bir taktik olan ve daha alçak irtifadaki düşman uçaklarına nasıl saldırılacağını belirleyen bir metot olan “boom ve zoom” gibi daha karmaşık eğitim ipuçlarına yer veriyor.

 

 

World of Warplanes Açık Beta’ya katılmak için:

•          www.worldofwarplanes.eu (Avrupa)

World of Warplanes Hakkında

World of Warplanes, askeri havacılığın Altın Döneminde geçen bir uçuş savaşı MMO’sudur. Oyuncuları, göklerin hakimiyeti için ucu bucağı olmayan bir mücadelenin ortasına bırakan World of Warplanes, oyunculara  sanal pilotlar olarak kendi uçuş kariyerlerini oluşturma imkânı sunuyor. 15’e-15 yapılan savaşlarda göklerin hakimi olmak, sadece hızlıca tetiğe basmaktan

değil, aynı zamanda takım oyunu oynamaktan geçiyor. Seçilebilir 3 farklı uçak sınıfı var: Hafif ve çevik savaş uçakları ile düşmanla yakın temasa girerek “it dalaşı” yapmak, ağır zırhlı savaş uçaklarıyla doğrudan saldırılarda bulunmak ya da yeryüzü saldırı uçaklarıyla, en korunaklı hedefleri bile bomba ve diğer silâhları kullanarak yerle bir etmek mümkün.

World of Warplanes’in final sürümü, Almanya’dan, Sovyetler Birliği’nden, ABD’den, Japonya’dan ve Büyük Britanya’dan 100’ün üzerinde uçağa sahip olacak. Bu uçaklar, pek çok modüler konfigürasyonda kullanılabilecekler.

 



Popüler Haberler


League of Legends 2024 Kış Mevsimi finali 5 Nisan Cuma günü saat 20.00’de nefes kesici bir mücadeleye sahne olacak.


Geliştirici AMZY, 2010 yılında DSiWare oyunu olarak DS için piyasaya sürülen Hakokoro’nun devamı niteliğindeki Hakokoro V’i duyurdu.


Yayıncı Funcom ve geliştirici The Outsiders, Lab42 işbirliğiyle Metal: Hellsinger VR’yi duyurdu.


VALORANT Challengers 2024 Türkiye: Birlik Ligi’nde heyecan zirveye tırmanıyor!